fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olaplex schampo

Olaplex schampo är en unik produkt som utvecklats för att reparera och stärka skadat hår. Det innehåller den unika Olaplex-formeln som reparerar broarna i håret och stärker håret. Ditt hår blir friskare, glansigare och mindre benäget att gå sönder med Olaplex schampo. Olaplex-systemet består av flera steg. Själva schampot, är Olaplex schampo nr 4 i systemet. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska hår.

 

Sortering

Per sida
Olaplex
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

I Olaplex-systemet är schampo nummer 4. Det är därför ett av de första tilläggen i sortimentet efter den professionella Olaplexbehandlingen. Schampot är också berikat med Olaplex Bond Building Chemistry för att återställa hårets styrka och återfuktning. Vilket förmedlar Olaplex filosofi starkare är vackrare hår. Olaplex schampo är även lämpligt för alla hårtyper och även färgsäkert så att din hårfärg förblir optimal. Dessutom innehåller schampot inga sulfater, parabener eller gluten och formeln är även vegansk.

Olaplex no. 4 shampoo finns i 2 storlekar en praktisk 250 ml för hemmabruk samt en 2 liters variant för användning i salong.

Vem är Olaplex schampo för?

Olaplex schampo är lämpligt för alla hårtyper. Hela Olaplex hårvårdssortiment rekommenderas särskilt för personer med skadat hår på grund av kemiska eller termiska behandlingar som färgning, föning, styling och lockning. Det är också möjligt att endast använda schampot. Schampot är nr 4 i Olaplex hårvårdsserie.

Hur använder jag Olaplex?

Du använder helt enkelt Olaplex schampo precis som vilket schampo som helst: du masserar in en liten mängd av produkten i vått hår och sköljer sedan ur det. För optimalt resultat kan du använda de andra produkterna från Olaplex-systemet tillsammans med det. No 1 och 2 från Olaplex kan endast användas av professionella frisörer. Olaplex No 3 är en hårmask som du kan använda före No 4, schampot. Efter schampot kan du använda balsam, Olaplex No 5. Olaplex nr 6,7,8 och 9 är stylingprodukter: en leave-in, hårolja, hårmask och hårserum.

Vad är det som gör Olaplex så bra?

Först och främst är Olaplex-produkterna veganska, sulfatfria och parabenfria. Det innebär att de inte innehåller några animaliska ingredienser, att håret inte torkas ut av sulfaterna och att du får mindre håravfall tack vare att parabenerna inte ingår. Dessutom ser Olaplex-produkterna till att trasiga svavelföreningar i håret sys ihop igen. Detta gör håret exceptionellt starkt, glänsande men framför allt superfriskt. En annan fördel med Olaplex schampo är att färgen i håret håller ännu längre. Håret behöver inte tvättas ofta med Olaplex, ungefär en gång i veckan.

Olaplex silverschampo

Självklart var ett Olaplex silverschampo ett måste, och vad fint det är! Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo No. 4P är det fullständiga namnet på detta silverschampo. Vad P:et står för i 4P kan du förstås gissa; Lila! Schampot är nämligen lila, vilket sticker ut från alla Olaplex vita produkter. Det lila schampot neutraliserar gula toner i håret och lyser därmed upp din blonda hårfärg. Dessutom är det precis som det vanliga Olaplex schampo nr. 4 ger bra rengöring och återfuktning till håret.

Olaplex schampo och balsam

Vi rekommenderar starkt att du använder balsamet utöver Olaplex-schampot. Olaplex No 5 Conditioner återställer, reparerar och återfuktar utan att lägga till vikt. Dessutom eliminerar Olaplex balsam, precis som schampot, skador och frissighet. Efter att ha använt schampo + balsam kommer ditt hår att kännas starkt och friskt igen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.