fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Proraso Rakskum

Proraso Shaving Foam är en klassisk favorit för en nära rakning. Proraso är ett märke som är känt för sina högkvalitativa rakningsprodukter, och Proraso Shaving Foam är en klassisk favorit bland män som strävar efter en nära rakning. Självklart förklarar vi gärna för dig varför detta är en så populär produkt på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Proraso
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Naturliga ingredienser Rakskum Proraso

Proraso Shaving Foam är berikad med naturliga ingredienser som eukalyptusolja, mentol och kamfer. Dessa ingredienser ger en uppfriskande och stärkande effekt på huden och hjälper till att lugna och återfukta huden under rakningen. Dessutom har rakskummet en rik och krämig konsistens, vilket gör det lätt att applicera och möjliggör en smidig rakning. Du kan välja mellan alla sorters läckra dofter, till exempel har vi även ett Shaving Foam Proraso med citrusdoft!

Typer av Proraso Shaving Foam

Proraso Shaving Foam är lämplig för alla hudtyper, men särskilt för män med känslig hud. De naturliga ingredienserna hjälper till att minska irritation och rodnad, och den krämiga konsistensen garanterar en mjuk och smidig rakning utan att skada huden. Vi har alla olika sorter i vårt sortiment. Så du kan hitta Azur Lime, Blue, Cypress & Vetyver, Green, Red, White och Wood and Spice hos Salontopper. Vi har även fina presentförpackningar som du kan ge bort i present.

Fördelar med rakskum Proraso

En av de största fördelarna med Proraso rakskum är att det skyddar huden under rakningen. Den återfuktar huden och gör att rakhyveln kan glida smidigt över huden. Detta minskar risken för skärsår, irritation och inflammation. Dessutom har Proraso rakskum en behaglig doft som ger en uppfriskande och uppiggande känsla under rakningen. En annan fördel med detta rakskum är att det passar alla hudtyper, även känslig hud. De naturliga ingredienserna i rakskummet hjälper till att lugna och lugna huden, vilket gör rakningen mindre smärtsam och obehaglig. Det hjälper också till att minska irritation och rodnad som kan uppstå efter rakning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.