fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Layrite Cement Clay

Layrite Cement Clay är en populär hårprodukt som är känd för sin långvariga stadga. Produkten är lämplig för både män och kvinnor. Med Layrite Cement Clay kan du styla en mängd olika frisyrer. Dessutom passar Layrite Cement Clay för alla hårtyper. Upptäck produkten och njut av den långa stadgan.

Sortering

Per sida
Pris

Ingredienser Layrite Cement Clay

Layrites lera är tillverkad av naturliga ingredienser. Den innehåller inga skadliga ämnen vilket innebär att produkten kan användas dagligen. Även för personer med känslig hårbotten är Cement Clay en bra stylingprodukt. Förutom att ge en stark stadga har Layrite Cement Clay även en mjukgörande effekt. Produkten är vattenbaserad, så den ger inga fläckar.

Användning av Layrite Cement Clay

En stor fördel med produkten är att den är lätt att applicera. Ta en liten mängd av produkten i handen och gnugga ut den i handflatorna. Applicera Layrite Cement Clay på handdukstorkat till torrt hår. Ju torrare håret är, desto starkare stadga och matt finish. Fördela produkten över håret och styla som önskat.

Ta bort produkten

Produkten kan sitta kvar i håret hela dagen. Så småningom kan den sköljas ur håret när du duschar. Du kan också välja att försiktigt borsta ut produkten ur håret. Produkten är vattenbaserad och är därför lätt att tvätta ur håret.

Vem är Layrite Cement Clay lämplig för?

Layrite Cement Clay är lämplig för alla. Oavsett om du har lockigt, rakt, färgat eller vågigt hår: du kan skapa en lång hållbarhet med produkten. Dessutom kan produkten användas till både män och kvinnor. Med produkten Clay kan du skapa en vacker look utan att produkten blir för klibbig.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.