fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Biosilk Silk Therapy

Biosilk silk therapy är en välkänd produkt från varumärket Biosilk och hjälper dig att återfukta, skydda och reparera ditt hår. Produkten är tillverkad av silkesproteiner som tränger djupt in i håret för att stärka och skydda hårfibrerna från skador. Biosilk silk therapy passar alla hårtyper och rekommenderas av många frisörer och stylister. Kolla in Biosilk silk therapy produkter på Salontopper och njut av ditt friska hår.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Fördelar med Biosilk Silk Therapy

En av de viktigaste fördelarna med Biosilk silk therapy är att den hjälper till att återfukta och skydda håret från torrhet och skador. Silkeproteinerna i produkten hjälper till att mjuka upp och lugna håret, samtidigt som de tillför glans och spänst. Detta gör produkten idealisk för personer med torrt eller skadat hår som söker djupgående återfuktning och reparation. Dessutom kan Biosilk silk therapy-produkterna hjälpa dig att reducera friss och frissighet, vilket är ett vanligt problem för personer med lockigt och vågigt hår. Produkterna fungerar genom att jämna ut hårfibrerna och tillföra fukt till håret. Detta gör håret hanterbart och lättare att styla.

Ingredienser och värmeskydd

Ett av de bästa fördelarna med Biosilk silk therapy-produkterna är att de skyddar håret från de skadliga effekterna av värmestylingverktyg som fön, plattång och locktång. Detta beror på att ingredienserna ser till att håret inte torkar ut. Dessutom är alla produkter i Biosilk-serien fria från sulfater och parabener. Detta gör att de passar alla hårtyper, inklusive färgat hår.

Användning av Biosilk-produkter

Biosilk silk therapy kan användas på olika sätt eftersom serien innehåller flera produkter. Schampot och balsamet används precis som andra produkter. Leave-in balsamet är en produkt som du inte behöver skölja ur och som hjälper till att styla håret. Dessutom hjälper Biosilk silk therapy 17 miracle leave-in conditioner till att ta hand om din hud.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.