fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Handtvål

En bra handtvål är oumbärlig i varje hushåll eller på varje arbetsplats. Med en handtvål rengör du dina händer. Hos Salontopper hittar du olika handtvålar med en fantastisk doft. Dina händer kommer inte bara att vara rena efter tvätt, utan också lukta gott!

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Flytande handtvål

Händerna kommer ständigt i kontakt med föroreningar. För att få händerna rena igen är det viktigt att tvätta dem regelbundet. Använd alltid tvål när du tvättar händerna! Det beror på att den innehåller tensider som tvättar bort smuts från händerna. Använder du inte tvål? Då är det troligt att smuts kommer att finnas kvar på dina händer. Tvål hjälper inte bara till att avlägsna smuts, utan fungerar också mot virus och bakterier.

I vårt produktsortiment hittar du fina flytande handtvålar, vilket är bra: en flytande version är mycket ekonomisk och därför billig att använda.

Hur tvättar jag händerna?

Om du följer följande steg när du tvättar händerna kan du vara säker på att all smuts avlägsnas från händerna:

  • Steg 1: Blöt händerna ordentligt först.
  • Steg 2: Ta lite flytande tvål från pumpen.
  • Steg 3: gnugga händerna mot varandra och se till att både över- och undersidan av händerna är väl inpackade. Ta även med områdena mellan fingrarna och fingertopparna.
  • Steg 4: Se till att tvätta händerna i minst 20 sekunder så att produkten kan göra sitt jobb ordentligt.
  • Steg 5: Skölj händerna och torka sedan noggrant.

Köp handtvål

Letar du efter en fin handtvål med pump, men är inte säker på vilken typ du ska välja? Två fina tvålar från vårt sortiment är:

- Spa of Iceland Hand Soap 300ml rengör försiktigt händerna samtidigt som den bevarar hudens naturliga fuktbalans. Tvålen innehåller lugnande havtornsextrakt och rent isländskt havssalt. Den här produkten är rik på mineraler och ger en mjuk och frisk hud och har en mild doft av isländsk mossa och timjan.

- Haan Hand Soap 350ml Sunset Fleur ger perfekt rena händer utan att torka ut dem. Denna produkt består av en mild blandning av blommiga dofter och en högkvalitativ gelformula baserad på Coco Nucifera och Aloe Vera. Tålen med tupp är också fortfarande tillgänglig i: Margarita Spirit (den har doftnoter av ljus, upplyftande och uppfriskande citrus) och Purifying Verbena (den har en fräsch doft av verbenablomma). Haans tvålar är påfyllningsbara, så du kan behålla förpackningen och behöver inte slänga den.

Desinficerande handgel vs handtvål

En flaska desinficerande handgel är lätt att ha med sig och du kan desinficera dina händer snabbt. Även om en flaska handgel kan användas som ett bra komplement till handtvätt, är det inte en ersättning! Även om en handgel kan minska antalet bakterier avsevärt, minskar den inte risken för att virus sprids. Det bästa är att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.