fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

ZAO rouge

ZAO blush är en fantastisk rouge som är fin att applicera. Dessutom har ZAO rouge en påfyllningsbar, hållbar förpackning. Förpackningen är till exempel gjord av bambu, vilket gör den lätt och enkel att bära med sig. Upptäck ZAO rouge på Salontopper och komplettera din make-up look.

För närvarande har inga produkter hittats.


Färger ZAO rouge

ZAO:s rouge finns i en mängd olika underbara färger. Oavsett om du är ute efter en diskret rosa rodnad eller en livfull persikofärgad glöd, har ZAO säkert ett alternativ som passar din smak. Dessutom kan ZAO:s rouger byggas upp i intensitet, så att du kan uppnå den färgintensitet du vill ha.

Typer av ZAO rouge

ZAO rouge finns i olika typer. ZAO:s rouge finns som puder. Du kan applicera dessa med en fin borste. Dessutom finns ZAO rouge i form av ett rougestift. Detta är perfekt för att lägga till färg på dina kinder.

ZAO-förpackningar

ZAO är ett varumärke med produkter som är 100% naturliga och veganska. Sminkförpackningarna är påfyllningsbara och certifierat ekologiska. ZAO rouge kommer i en elegant, hållbar bambuförpackning. Den är inte bara vacker att se på, utan också lätt och enkel att bära med sig. Den påfyllningsbara förpackningen gör att rougen kan fyllas på, vilket ger mindre avfall och ett hållbart val.

Egenskaper för ZAO blush

ZAO blush har utmärkt färgåtergivning och en silkeslen konsistens. Puderformulan är lätt att applicera och blanda, så att du får en sömlös och naturlig finish. Rouget sitter också kvar länge, så att du kan njuta av en fräsch och livfull hy hela dagen.

Om ZAO Makeup

ZAO makeup grundades 2011 av David Reccole. Varumärket är inspirerat av österländska filosofier och har ett starkt fokus på naturliga ingredienser och förpackningar. Till exempel är produkterna tillverkade av bambu. ZAO var ett av de första varumärkena som lanserade påfyllningsbart smink. Formulorna innehåller endast naturliga ingredienser som vegetabiliska oljor, vaxer och växtextrakt. ZAO:s smink har samma kraftfulla konsistens, färg och hållbarhet som traditionell kosmetika. Det är inte bara effektivt, utan också bättre för huden och miljön! ZAO har ett brett sortiment: från ögonskuggor till läppstift.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.