fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Yari Leave In Balsam

Har du lockigt hår? Då är Yari leave in-balsam den perfekta produkten för dig! En Yari green curls leave in kommer att hålla dina lockar återfuktade och omhändertagna hela dagen, utan att kännas tunga.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Pris

Vad är ett leave-in balsam bra för?

Ett leave-in-balsam är en hårvårdsprodukt som du applicerar i håret efter schamponering och inte sköljer ur. Eftersom leave-in balsam Yari inte sköljs ur, håller det ditt hår återfuktat och närat under hela dagen. Detta gör det bland annat mindre benäget att bli torrt och frissigt. Så ett bra leave-in-balsam, som yari green leave-in, kan verkligen göra skillnad för dina lockar!

Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Balsam

Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Condition er är gjort för lockar och innehåller naturliga ingredienser som sheasmör och aloe vera. Dessa ingredienser ger intensiv näring och återfuktning . Dessutom hjälper detta balsam till att bättre definiera dina lockar och minska frissighet.

Yari Green Curls lättvikts-lösgörare

Förutom det ultrafuktande leave-in-balsamet har Yari också en bra produkt för att reda ut dina lockar: Yari Green Curls Light-Weight Detangler. Tack vare denna spray förhindras trassel och knutar i håret och håret blir mycket mer lätthanterligt. Yari naturals leave-in conditioner är perfekt att använda efter schamponering eller däremellan när dina lockar behöver lite extra vård.

Curly Girl-metoden

Curly Girl Method är en populär hårvårdsrutin. Metoden bygger på idén att det bästa sättet att ta hand om lockar är att använda milda sulfatfria produkter och undvika silikoner, parabener och andra skadliga ingredienser. Yari Green Curls leave-in-produkter passar perfekt inom denna metod eftersom de är fria från sulfater, silikoner och parabener.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.