fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schampo från Yari

Det är viktigt att rengöra håret ordentligt för att det ska hålla sig friskt. Yari Shampoo är det perfekta schampot för dig som letar efter ett sulfatfritt och återfuktande schampo. Detta schampo är ett riktigt måste för din hårvårdsrutin.

Sortering

Per sida
Featured
Pris

Yari Green Curls Shampoo: det perfekta valet för lockigt hår

Yari Green Curls Moisturising Shampoo rengör och vårdar hårbotten på ett optimalt sätt. Schampot är speciellt utvecklat för lockigt hår och är berikat med bland annat blåbärs- och granatäppleextrakt. Produkten bibehåller naturlig glans och textur. När du har använt schampot kommer du att märka att frissighet och hårbrott minskar, vilket gör att ditt hår ser friskare och mer strålande ut.

Schampo Yari: CG-säkert och lämpligt för Curly Girl-metoden

Schampot Yari är helt CG-säkert. Det innebär att schampot inte innehåller sulfater, silikoner, parabener, mineraloljor eller torkande alkoholer. Så även om du följer curly girl-metoden kan du använda den här produkten. Denna metod är populär bland personer med lockigt hår och fokuserar på att använda milda och närande produkter. Så med Yari Green Shampoo kan du vara säker på att du rengör ditt hår på ett ansvarsfullt och hälsosamt sätt.

Användning av Yari Green Curls Moisturising Shampoo

Att använda Yari Green Curls Moisturising Shampoo är enkelt:

  • Steg 1: Applicera en liten mängd schampo i vått hår.
  • Steg 2: Massera försiktigt in i hårbotten.
  • Steg 3: Skölj sedan noggrant och upprepa vid behov.
  • Tips: För bästa resultat rekommenderar vi att du använder en conditioner eller haarmasker efter schamponeringen. Detta ger ditt hår extra näring och återfuktning.

Prova själv och upplev de positiva resultat som detta schampo har på håret!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.