fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Yari lockkräm

Styla dina lockar på ett vackert sätt med Yari Curling Cream. Denna curl maker är ett absolut måste i din hårvårdsrutin, oavsett om du är en erfaren curl maker eller precis har börjat styla dina lockar. Dessutom är produkten också bra att inkludera i din CG-metod.

Sortering

Per sida
Pris

Yari Curl Maker: för perfekt definierade lockar

Med Yari Curl Maker kan du forma dina lockar perfekt. Denna stylingprodukt har en långvarig stadga som håller dina lockar vackra hela dagen. Den lätta curl makern klistrar inte, vilket gör att dina lockar förblir naturliga och spänstiga. Använd Yari Curl Maker för vackra resultat.

Yari Green Curls Curl Maker: extra omsorg för dina lockar

Denna produkt består av flera vårdande ingredienser, såsom grönt te-extrakt och aloe vera. Dessa ingredienser ser till att dina lockar får optimal näring och åter fuktas. Resultatet blir ännu mjukare, glansigare och friskare lockar! Använd Yari Green Curls Curl Maker i kombination med andra Yari-produkter för bästa resultat.

Integrera Yari Curling Cream i din CG-metod

Yari Green Curls Curl Maker är självklart en bra produkt, du kan till och med integrera den i din rutin när du använder CG-metoden. CG-metoden, eller Curly Girl-metoden, är en populär hårvårdsrutin för lockigt hår. Syftet med denna metod är att göra dina lockar så friska och vackra som möjligt genom att använda specifika produkter och tekniker. Yari Curling Cream passar perfekt inom denna metod, eftersom den är fri från skadliga ingredienser som sulfater, silikoner och parabener.

Är du redo att ta dina lockar till nästa nivå? Prova då Yari Green Curls Curl Maker och upptäck skillnaden själv. Dina lockar kommer att tacka dig!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.