fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

OSiS 2ND Day

OSiS 2ND Day fräschar upp håret mellan tvättarna. Torrschampot absorberar det oljiga lagret från håret och hårbotten. Ge ditt hår en fräsch känsla och mer volym med OSiS 2ND Day sprayen.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Uppdatera damm

Refresh Dust är ett torrschampo från OSiS 2ND Day-serien. Det absorberar det oljiga lagret från hårbotten och håret. Du får en fräsch känsla och håret får mer volym och grepp. Du sprayar det på torrt hår på cirka 20 cm avstånd. Låt det verka en stund och massera sedan in det. Ditt hår kommer att kännas underbart fräscht igen!

Produktlinjerna

Förutom Schwarzkopf Professional OSiS 2ND Day-linjen har varumärket även utvecklat flera andra linjer. Letar du efter en fin produkt som ger glans åt ditt hår, ett volymgivande puder eller en gel som håller håret fint i form? Prova då också produkterna från de olika OSiS linjerna.

Smooth & Shine: Ger håret extra glans och minskar frissighet.
Volume & Body: Ger håret mer volym och fyllighet.
Curls & Waves: Definiera dina lockar och ditt vågiga hår.
Texture: Ger håret mer textur och grepp.
Hold: Ger håret extra stadga.

Den förnyade förpackningen

OSiS 2ND Day har fått en ny förpackning. På baksidan av produkten hittar du en QR-kod. Skanna den med din telefon och du får information om produkten. På framsidan anges produktens holdnivå. Detta anges med "+" och dess innebörd är: + lätt stadga, ++ medium stadga, +++ stark stadga, ++++ extra stark stadga. OSiS 2ND Day-produkterna har ingen hold-nivå, vilket är anledningen till att du inte ser ett ifyllt "+". De nya produktförpackningarna är alla återvinningsbara och produkterna är både grönare och renare.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.