fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

OSiS Smooth & Shine

OSiS Smooth & Shine-produkterna får vilket hår som helst att se glansigt ut! Med dessa produkter kan du vara säker på att ditt hår får en vacker glans och minskar frissighet. Skapa den strålande frisyr som passar dig med din favoritprodukt från OSiS Smooth & Shine. Handla alla produkter på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris

OSiS Smooth & Shine-produkter

Minska frissigt hår och ge din hårlook en vacker glans med OSiS Smooth & Shine!

  • Flatliner är ett värmeskydd upp till 230°C. Denna spray har en lätt stadga som inte känns kladdig. Den reducerar frissighet, ger håret en mjuk känsla och skyddar din look från fukt.
  • Super Shield ger håret en vacker glans, minskar frissighet, skyddar håret från värme från värmeverktyg och har en antibakteriell effekt.
  • Glow är ett hårserum. Det ger håret en vacker glans tack vare sina vårdande aktiva ingredienser. Genom att använda detta hårserum reduceras frissigt hår och får rätt vård.
  • Sparkler är en glansspray utan silikoner. Vill du ge din hårlook en vacker glans, tämja frissigt hår och förbättra kammbarheten? Då är Sparkler vad du behöver!

Produktlinjer

Schwarzkopf Professional OSiS-produkterna har fått en förnyelse. Olika produktlinjer har utvecklats och vissa formler har uppdaterats. Förutom OSiS Smooth & Shine finns det även flera andra OSiS produktlinjer.

Volume & Body: Skapar mer volym och fyllighet.
Curls & Waves: Passar för lockigt och vågigt hår.
Texture: Ger håret mer textur.
Hold: Ger håret stadga.
2ND Day: Uppdaterar mellan hårtvättar.

Förpackning

De förnyade produkterna i OSiS Smooth & Shine-sortimentet har nu alla en QR-kod. Varje produkt har en unik kod, genom att skanna den med din telefon får du mer information om produkten, till exempel hur den fungerar och ingredienser. Dessutom anges Hold-nivån på framsidan med "+". Innebörden av detta är: + light hold, ++ medium hold, +++ strong hold, ++++ extra strong hold. Den nya förpackningen är också helt återvinningsbar. OSiS Smooth & Shine-sortimentet är grönare och renare!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.