fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schwarzkopf torrschampo

Schwarzkopf torrschampo är en bra lösning för att snabbt få en fräsch hårlook. Förutom produktens fina doft har den bra ingredienser som tar hand om ditt hår. Oavsett om ditt hår ser livlöst och fett ut eller om du bara inte har tid att tvätta håret, är Schwarzkopf torrschampo den perfekta lösningen. Upptäck Schwarzkopf torrschampo på Salontotal.se och njut av ditt fräscha hår.

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
Hairtype
Problem med håret
Pris

Använda Schwarzkopf torrschampo

Att använda Schwarzkopf torrschampo är superenkelt. Skaka flaskan väl före användning och spraya sedan produkten jämnt på torrt hår. Gör detta på ett avstånd av cirka 20 cm. Koncentrera dig på hårrötterna, där fett vanligtvis är mest synligt. Massera försiktigt in torrschampot med fingertopparna och låt det verka i några minuter. Borsta eller kamma sedan håret noggrant för att avlägsna eventuella rester. Resultatet syns omedelbart: rent, fräscht hår med extra volym och textur.

Effekter av torrschampo

Schwarzkopf Dry Shampoo är utformat för att absorbera överflödigt fett och olja, så att ditt hår ser och känns omedelbart fräschare. Det är den perfekta lösningen för dig som inte har tid att tvätta håret dagligen eller för dig som är på språng, när vatten och schampo inte är lättillgängligt. Med torrschampo kan du snabbt och enkelt skapa en välvårdad look, även under de mest hektiska dagarna.

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett välkänt varumärke inom hårvård och styling. Med ett brett sortiment av produkter erbjuder Schwarzkopf lösningar för olika hårtyper och behov. Oavsett om du letar efter schampo, balsam, hårfärgning eller stylingprodukter som hårspray eller vax, har Schwarzkopf allt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.