fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Schwarzkopf Leave In Balsam

Letar du efter en produkt som återfuktar och skyddar ditt hår under hela dagen? Då är ett leave in-balsam från Schwarzkopf precis vad du behöver. Dessa fina hårvårdsprodukter är utformade för att ge näring, stärka och skydda ditt hår från dagliga skador utan att tynga ner det. Lär känna Schwarzkopfs leave in-balsam nu.

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Bästsäljare

Vi listar 3 bästsäljande Leave In Conditioner Schwarzkopf på Salontotal.se för dig:

BC Repair Rescue Spray Conditioner
Denna produkt är en riktig livräddare för skadat hår. Den innehåller aktiva ingredienser som tränger djupt in i hårets struktur för att reparera det inifrån. Resultatet? Starkare, friskare och glansigare hår som är motståndskraftigt mot framtida skador. Sprayen fungerar även som värmeskydd och reder ut håret.

Blond Me Cool Blondes Neutralising Spray Conditioner
Vill du bevara din coola, blonda hårfärg? Använd då Blond Me Cool Blondes Neutralising Spray Conditioner. Denna fina spray fräschar upp hårfärgen, reder ut håret och gör det lättare att kamma. Håret återfuktas och hårstrukturen återställs.

BC Moisture Kick Spray Conditioner
Återfukta håret med Moisture Kick Spray. Sprayen ger glans, elasticitet och spänst till håret. Håret skyddas mot hettan från värmeverktyg och tyngs inte ner.

Hur använder man ett leave in-balsam?

Schwarzkopf Leave In Conditioners är superlätta att använda. Vi förklarar det i några steg. Efter att du har använt det kommer du att njuta av friskt, glänsande och elastiskt hår.

  • Steg 1: Tvätta håret med ditt favoritschampo.
  • Steg 2: Handdukstorka håret.
  • Steg 3: Spraya produkten jämnt över håret och var särskilt uppmärksam på topparna. Har du en krämvariant? Applicera den på handen och fördela den sedan i håret.
  • Steg 4: Kamma igenom håret för att fördela balsamet jämnt.
  • Steg 5: Styla ditt hår efter önskemål.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.