fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Chroma ID

Chroma ID från Schwarzkopf är en mångsidig hårfärgsserie som passar många olika hårtyper och färgpreferenser. Oavsett om du letar efter en subtil förändring eller en slående ny look erbjuder denna produktserie ett brett urval av färger och nyanser att välja mellan. Så är du på humör för en ny färg i håret som inte håller permanent? Prova då en av Chroma ID:s produkter!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Färgalternativ Schwarzkopf Chroma ID

Chroma ID erbjuder ett brett utbud av färger och nyanser, inklusive naturliga nyanser, pastellfärger och ljusa färger. Färgerna är indelade i fyra olika kategorier: naturliga, kalla, varma och speciella. Naturliga nyanser inkluderar klassiska hårfärger som brun och blond, medan svalare nyanser har silvriga eller askiga undertoner. Varma nyanser har rödaktiga eller gyllene undertoner, medan specialfärger omfattar unika, slående nyanser som pastellrosa och lavendel. Det breda utbudet av färgalternativ gör att Chroma ID passar alla typer av färgpreferenser och hårtyper.

Hållbarhet och hög kvalitet med Chroma ID Schwarzkopf

Det finns flera anledningar till varför många väljer att färga sitt hår med Chroma ID från Schwarzkopf. För det första erbjuder detta hårfärgningssystem ett brett utbud av färgalternativ, från naturliga nyanser till djärva och ljusa färger. Detta gör att du kan välja en hårfärg som passar din personlighet och stil.

Dessutom är Chroma ID känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Färgen håller sig vacker länge och bleknar inte lätt. Detta beror på att formeln är speciellt utvecklad för att tränga djupt in i håret och stärka färgen inifrån. Detta innebär att färgen inte bara finns på hårets yta utan även i hårets cortex.

Produkt framhävd: Schwarzkopf Professional Chroma ID Bonding Colour Mask

Schwarzkopf Professional Chroma ID Bonding Color Mask är en unik produkt som ger både färg och hårvård. Det är en semi-permanent hårfärg som finns i olika nyanser och kan hålla i upp till 15 tvättar. Masken innehåller bindemedel som hjälper till att stärka hårets struktur och bevara färgen längre. Den kan också användas för att skapa höjdpunkter eller för att fräscha upp en färgförsvagning. Resultatet är en strålande hårfärg med förbättrad hårstruktur och hälsosam glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.