fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schwarzkopf Blond Me Color

Vill du ha en vacker blond hårfärg? Då behöver du inte leta längre! Med Schwarzkopf Blond Me Color-produkterna kan du skapa de vackraste blonda nyanserna. Olika linjer har utvecklats, så det finns rätt blond nyans för alla. Handla dina favoritprodukter från Schwarzkopf Blond Me Color på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Olika typer av Schwarzkopf Blond Me Color hårfärgning

Schwarzkopf Blond Me Color-produkterna finns som blont pulver, permanent och halvpermanent färgning. De har utvecklat olika linjer så att det finns en perfekt produkt för alla. Skapa de vackraste färgresultaten med Schwarzkopf Blond Me Color!

  • Lift & Blend: För en sofistikerad look. Den ger vitt och grått hår perfekt täckning. Denna serie innehåller 6 olika färger.
  • Blonde Lifting: Lyfter håret upp till 5 nivåer. Finns i 6 olika nyanser.
  • Pastell Toning: Neutraliserar varma nyanser. Finns i 8 olika nyanser.
  • Deep Toning: Vacker för lowlights och suddig rötter. Finns i 4 olika färger.
  • Bleach & Tone: Neutraliserar gult/guld. Finns i 2 olika färger.
  • Hi-Lighting: För att ljusa upp en mörk hårfärg. Finns i 2 olika färger.

Blond Me Schwarzkopf Blond bästsäljare

Blond Me Bond Enforcing Premium Lightener 9+ är en av våra bästsäljare. Den kan ljusa upp hårfärgen med upp till 9 nyanser samtidigt som den stärker broarna i hårfibrerna. Förebygg hårbrott med rätt produkter!

Schwarzkopf Professional-produkter

Förutom Schwarzkopf Blond Me Colour-produkter har varumärket också ett komplett sortiment av olika hårprodukter, till exempel för vård och styling. Ett torrschampo, en hårolja, en finishspray eller ett vax, de har allt. Vill du bevara den vackra blonda hårfärgen och ta väl hand om den? Prova då Blond Me Care-produkterna. Denna serie är speciellt framtagen för att användas i kombination med färgningen för det vackraste och bästa resultatet!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.