fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

L'Oreál Professionnel SE Absolut Repair Molecular

Lider du av skadat hår? Du är inte den enda. Många människor upplever skador på håret på grund av värmebehandlingar, kemiska behandlingar eller helt enkelt dagligt slitage. Men oroa dig inte, det finns en lösning. L'Oréal Professionnel har utvecklat en serie produkter som är speciellt utformade för att reparera och återuppliva svårt skadat hår.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular-produkter

L'Oréal Professionnel SE Absolut Repair Molecular-produkter är en komplett hårvårdsrutin som är särskilt utformad för att reparera skadat hår. Serien innehåller tre kraftfulla hårvårdsprodukter: Absolut Repair Molecular Shampoo, Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum och Absolut Repair Molecular Leave-in Mask. Schampot rengör, reder ut och vårdar håret på djupet, medan serumet och masken återställer hårets makromolekylära struktur och förvandlar dina lockar. Ditt hår får inte bara näring och elasticitet, utan skyddas också mot dagliga miljöpåverkningar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.