fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

L'Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced

Behöver din hårbotten lite extra vård och har du problem med hårbotten? Då kan denna nya serie från L'Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced vara svaret. Denna serie har flera produkter som får din hårbotten att kännas fräsch igen, men som också tar itu med hårbottenproblem i grunden. Fet hår, irriterad hårbotten eller mjäll? Inget mer tack vare Scalp Advanced!

Sortering

Per sida
Hårbottenproblem
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

L'Oréal Scalp Advanced

I den här serien hittar du inte mindre än fyra schampon, två hårkurer och ett balsam. Alla dessa produkter är inriktade på att ta hand om hårbotten och riktar in sig på ett specifikt hårproblem. Beroende på vilket problem de riktar sig mot har olika ingredienser naturligtvis tillsatts.

Schampo mot mjäll

Schamponerna i denna serie arbetar alla för att lugna och lugna hårbotten, men var och en har också sitt eget syfte. Anti-Dandruff-schampot innehåller till exempel antibakteriella ämnen som minskar mjäll och förhindrar att svampar får fäste i hårbotten. Schampot ser först till att de oljiga och torra mjällflagorna avlägsnas. Dessutom ger det alltså den behandling som minskar mjäll.

Hårkur

Scalp Advanced's två hårkurer ser till att hårbotten blir bättre vårdad och har byggstenarna för en sund hårväxt. De tre kurerna har var och en sina egna aktiva ingredienser och behandlar därmed sitt eget hårbottenproblem som kommer från hårväxt. Aminexil-varianten innehåller ingredienser som förankrar håret bättre i hårbotten så att det sitter kvar längre. Serioxyl-varianten fokuserar däremot på att förtjocka håret. Serioxyl verkar på hårsäckarna för att stimulera bättre hårväxt så att håret blir fylligare.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.