fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

L'Oréal Vitamino Color

Ta hand om ditt färgade hår med de bästa produkterna från L'Oréal Vitamino Color! Naturligtvis vill du behålla färgat hår vackert och friskt så länge som möjligt. Med L'Oréal Vitamino Color schampo, balsam och andra hårprodukter kan du ta hand om ditt färgade hår på bästa möjliga sätt. Du håller håret friskt, bevarar färgen längre och säkerställer en strålande glans!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Hur Vitamino Color L'Oréal fungerar

När du färgar ditt hår kan färgen blekna eller bli matt med tiden. Detta beror delvis på att håret ofta utsätts för UV-strålar, värme från stylingverktyg och andra yttre påverkan. Dessutom kan färgning av håret också skada det och få det att se mindre hälsosamt ut. L'Oréal Vitamino Color-produkter syftar till att vårda färgat hår och hålla din hårfärg levande och vacker. För att skydda din hårfärg tillsätts Resveratrol i L'Oréal Vitamino Color-produkterna, vilket är en kraftfull antioxidant som kommer från druvor. Resveratrol skyddar hårfärgen från blekning och yttre föroreningar. Dessutom bygger du med dessa produkter upp en bra rutin för att ta väl hand om hela ditt hår, under tvätt men även efteråt!

L'Oréal Vitamino Color-produkter

L'Oréal Vitamino Color-sortimentet består av flera hårvårdsprodukter som är speciellt utvecklade för färgat hår. Nedan kan du läsa mer om några av de olika produkterna och deras egenskaper.

  • L'Oréal Vitamino Color Shampoo: Schampot fixerar hårfärgen i håret, minskar blekningen och gör att färgen håller längre.
  • L'Oréal Professional Vitamino Color Conditioner : Balsamet är ett färgskydd för alla typer av färgat hår. Produkten syftar till att motverka färgblekning samt vårda och skydda hårfibrerna.
  • L'Oreal Vitamino Color Mask : Masken ger intensiv näring, återfuktning och skyddar färgat hår. Om ditt hår känns torrt efter färgbehandlingen är den här masken något för dig!
  • L'Oréal Vitamino Color 10-in-1 Spray : 10-in-1 sprayen ser till att färgen håller längre och blir perfekt. Sprayen är lämplig för alla hårtyper som har genomgått en färgbehandling. Dessutom ger sprayen extra återfuktning till håret, vilket gör det mjukare och glansigare.

Använd Vitamino Color L'Oréal

Det är enkelt att använda L'Oréal Vitamino Color-produkterna från L'Oréal. Använd schampot för att rengöra håret och skydda det från färgblekning. Applicera sedan balsamet för att återfukta håret och göra det lätt att kamma. Använd masken varje vecka som en intensiv behandling för extra näring och återställande av håret. Applicera sprayen på handdukstorkat hår för optimalt skydd och vård av håret.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.