fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Rengöring av ansiktet

En bra ansiktsrengöring är verkligen oumbärlig i din dagliga hudvårdsrutin. Du får många smutsiga ämnen på huden under dagen, men även talg och smink ansamlas. Det är därför mycket viktigt att rengöra huden morgon och kväll med en bra ansiktsrengöring som är anpassad till din hudtyp. Använder du redan en ansiktsrengöring? Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta rengöringen för din hud.

Sortering

Per sida
Featured
Hudproblem
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

En ansiktsrengöring

En ansiktsrengöring är en produkt som du använder för att rengöra huden. Den avlägsnar smuts, talg och smink från huden. Det är det första steget i din hudvårdsrutin och faktiskt det viktigaste. Rengöring gör också att de efterföljande stegen i din hudvårdsrutin kan tränga in ordentligt i huden, till exempel serum och kräm.

Den bästa ansiktsrengöringen

Det är svårt att säga vad som är den bästa ansiktsrengöringen. Produkten måste nämligen passa din hudtyp och ditt hudtillstånd. Har du fet, torr eller kombinerad hud? Eller letar du efter en ansiktsrengöring som motverkar hudåldrande eller återfuktar huden? Det finns alltså många olika typer av ansiktsrengöringsmedel att välja mellan. En rengöring bör användas varje morgon och kväll. Din hud arbetar faktiskt hårt på natten för att reparera skadorna från dagliga påverkan. Detta leder till att huden producerar mer talg för att avlägsna avfallsprodukter från huden, vilket måste tvättas bort på morgonen med en bra ansiktsrengöring. Det är faktiskt ännu viktigare att rengöra huden på kvällen. Huden har producerat talg hela dagen, du har plockat upp smuts och kanske till och med sminkat dig. Om du låter den sitta kvar kommer huden att täppas till och ärligt talat kommer den inte att kännas särskilt fin och ren. Rengöring är det första och viktigaste steget i din hudvårdsrutin.

Hur man använder den

Hur man använder en rengöring varierar från produkt till produkt. Vissa produkter ska appliceras på fuktig hud och andra direkt på torr hud. Det som fungerar på samma sätt överallt är att du måste massera in rengöringsmedlet i huden under en stund för att få bort all "smuts" från huden och porerna. Om du till exempel låter sminket sitta kvar på natten blir porerna snabbt täppta. Detta kan leda till att du får pormaskar eller till och med finnar. Innan du använder produkten ska du läsa igenom produktens beskrivning noggrant för att kunna använda den på rätt sätt. Du hör ofta folk säga att de bara tvättar ansiktet med vatten. Det gör ingenting för huden. Jämförelse: Du tvättar alltid dina kläder med tvättmedel för att rengöra dem och ge dem en fräsch doft, eller hur? Talg, smink och andra ämnen stannar kvar på huden om du bara använder vatten. En bra ansiktsrengöring är därför också mycket viktig!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.