fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Ansiktsmask

Unna dig en skön ansiktsmask från Salontotal.se. Den hjälper dig att slappna av, rengör din hud och lämnar den underbart mjuk! Det finns så många fördelar med att använda en ansiktsmask. Och det finns så många olika typer. Varje hudtyp behöver naturligtvis olika vård. Därför har Salontotal.se många fina varianter av ansiktsmasker så att du kan ge din hud en boost. Upptäck dem nu!

Sortering

Per sida
Featured
Hudproblem
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar med ansiktsmask

En fin ansiktsmask från Salontotal.se har många fördelar. Den första är att du kan slappna av på ett naturligt sätt i 15-20 minuter. Så sätt på din favoritserie, häll upp en kopp te och njut! För det andra kommer du att se att din hud förbättras ju oftare du använder ansiktsmask. Din hud absorberar också andra produkter bättre, eftersom porerna blir mindre täppta. Det finns en perfekt mask för varje hudtyp, så det är perfekt. Det är också kul att göra det till en tjejkväll med dina väninnor och göra en ansiktsmask tillsammans. Så många roliga fördelar! Beställ en eller flera nu på Salontotal.se.

Favorit av Salontotal.se

En av våra egna favoriter är Oolaboo Saveguard Antioxidant Nutrition Recovering Mask. Detta är en skyddande och lugnande ansiktsmask som hjälper mot röd hud och andra irritationer. Dessutom stimulerar den förnyelsen av huvudcellerna och motverkar på så sätt åldrande. Den parfymfria sammansättningen gör ansiktsmasken idealisk för känslig hud. Din hud kommer att se bra ut och kännas bra.

Köp ansiktsmask på Salontotal.se

Kan du föreställa dig allt? Tillbringa en kväll med att koppla av i soffan, i badrock och med en härlig mask för ansiktet? Skäm bort dig själv och beställ en fin mask idag på Salontotal.se. Om du beställer från söndag till fredag före kl. 22.00 gör vi vårt yttersta för att leverera paketet till ditt hem nästa dag. Detta beror på hur upptagna våra paketleverantörer är. Om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Med våra produkter kan du verkligen skämma bort dig själv utan att behöva spendera för mycket. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. Du kan nå oss måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.