fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Nattkräm

Sömn är mycket viktigt, både för dig själv och för din hud! Använd en nattkräm för att vårda och ge huden näring även på natten. Den har lång tid på sig att absorberas och kan därför göra sitt jobb bra. Har du burit smink hela dagen och vill ge din hud extra vård? Då är en nattkräm också idealisk. Välj en från vårt omfattande sortiment och din hud kommer att kännas babymjuk redan nästa dag!

Sortering

Per sida
Hudproblem
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

En bra nattkräm för din hud!

En bra nattkräm är viktig för din dagliga hudvårdsrutin. Men vilken är den bästa sorten för din hud? Detta är mycket personligt. Du måste anpassa krämen till vad din hud behöver, så titta noga på din hudtyp och ditt hudtillstånd.

På natten är huden mer aktiv än på dagen och reparerar de skador som uppstått under dagen (t.ex. genom UV-strålar, smuts och stress). En nattkräm hjälper till med denna process. Under natten absorberas aktiva ingredienser djupare och bättre eftersom cellförnyelsen är som störst då. Uppkomna skador åtgärdas och huden får nödvändig vård och näring. Resultatet: strålande hud!

Applicera alltid hudvårdsprodukter på ren hud. Ta därför först bort sminkrester, talg och smuts från huden med en bra rengöring. För en extra boost, applicera en hudolja eller ett serum under krämen. Tycker du att en nattkräm känns för fyllig eller fet och att det känns som om ditt ansikte fastnar på kudden? Börja sedan din hudvårdsrutin i tid! Applicera hudvårdsprodukter och sitt i soffan en stund till. På så sätt får huden den vård den behöver och produkterna kan verka under en längre tid.

Vad är skillnaden mellan en dagkräm och en nattkräm?

Det är viktigt att ha en dagkräm och en nattkräm i din hudvårdsrutin. Men vad är egentligen skillnaden mellan de två? En dagkräm innehåller ofta ingredienser som huden bara behöver under dagen, till exempel solskydd eller C-vitamin. En nattkräm stimulerar och reparerar huden och är rik på näringsämnen. Det är ofta en vatten-i-oljeemulsion och därför något fetare.

Det finns även dag- och nattkrämer i en och samma produkt. Dessa kallas också 24-timmarskrämer. På så sätt kan du använda samma produkt på morgonen och på kvällen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.