fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Ögonkräm

Visste du att huden runt ögonen skiljer sig från resten av huden? Denna hud är mycket tunnare och känsligare, vilket gör att du snabbare får fina linjer och rynkor. Det är därför viktigt att använda en bra ögonkräm för detta område. Använder du redan en ögonkräm i din dagliga hudvårdsrutin? Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt.

Sortering

Per sida
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

 

Användning av ögonkräm

Huden runt ögonen är mycket tunnare och känsligare än resten av huden. Vissa dagkrämer eller nattkrämer ger kanske inte huden under ögonen tillräckligt med näring, vilket gör att huden inte får tillräckligt med vård. Huden kan börja se tröttare ut och du kan snabbare få fina linjer och rynkor nära ögonen. Vi rekommenderar därför att du alltid använder en separat ögonkräm för att ta hand om huden runt ögonen. Du vill ju trots allt ha det bästa för din hud. Vi har olika typer av ögonkrämer i vårt sortiment. En ögonkräm appliceras på ren hud precis som alla andra produkter. Du behöver bara en liten mängd, ungefär lika stor som en ärta. För mycket produkt är inte heller bra. Fördela krämen på ringfingrarna och applicera från utsidan och inåt. Det är bäst att göra detta med ringfingret eftersom det är det mjukaste fingret. Detta gör att den tunna huden runt ögonen inte utsätts för något tryck. Du masserar in krämen med klappande rörelser. Applicera en ögonkräm på kanten av kindbenet, som du känner precis under ögat. Använd din favorit ögonkräm varje morgon och kväll.

Den bästa ögonkrämen

Den bästa ögonkrämen är olika för alla. Vill du använda en hel ögonkräm eller föredrar du en som absorberas snabbt i huden? Det finns många olika typer som kan ge näring, återfuktning, lugna eller strama upp huden. Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel ger återfuktning, uppstramning och reducerar puffighet och fina linjer. Mario Badescu Eye Cream minskar svullnader, gör trötta ögon ljusare, återfuktar och mjukgör huden. Aveda Botanical Kinetics Energising Eye Creme reducerar mörka ringar och svullnader under ögonen. Huden är också väl återfuktad. Bra återfuktning är viktigt för tunn hud under ögonen. På så sätt kan du njuta av en strålande hud under lång tid och få ett friskt och vackert utseende.

Skillnaden mellan en ögonkräm och ett ögonserum

Ett ögonserum är mer koncentrerat än en ögonkräm och har därför många aktiva ingredienser som tränger djupt in i huden. Du kan använda ett ögonserum i sig självt, men för en bättre effekt kan du även använda det under din ögonkräm. Naturligtvis har en bra ögonkräm också tillräckligt med aktiva ingredienser som tränger in i huden. Ett serum känns mindre fylligt än en kräm. Det spelar egentligen ingen roll vilken produkt du använder, båda tar hand om huden runt ögonen. En oumbärlig produkt i din dagliga hudvårdsrutin.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.