fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Skrubb för ansiktet

En fin ansiktsskrubb av ditt val tar bort döda hudceller på nolltid! Skrubbning avlägsnar det översta lagret av döda hudceller, vilket gör att huden känns silkeslen. En ansiktsskrubb finns inte bara i en variant, utan i alla möjliga former och storlekar för olika kroppsdelar. Du har till exempel en kroppsskrubb och en speciell ansiktsskrubb som är mjukare och mildare. På Salontotal.se finns det en underbar produkt för varje hudtyp. Upptäck vårt sortiment nu!

Sortering

Per sida
Featured
Huidtype
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Ansiktsskrubb för känslig hud

Om du har känslig hud är det inte säkert att en ansiktsskrubb är något för dig. Som tur är finns det en välsmakande och säker ansiktsskrubb för alla hudtyper, utan att det påverkar huden i någon större utsträckning. För känslig hud rekommenderar vi Oolaboo Super Foodies AO 05 All Over Gentle ScrubSalontotal.se. Detta är en mild exfoliator med fina korn som tillsammans med bland annat vaniljbönor och macadamianötter varsamt tar bort dina döda hudceller. Din hud blir silkeslen, ser frisk och strålande ut. Så du ser, det finns verkligen en skrubb för alla på Salontotal.se.

Fördelar med ansiktsskrubbning

Om du gör en ansiktsskrubb till en del av din hudvårdsrutin kommer du att uppleva många fördelar! Den tar till exempel inte bara bort döda hudceller utan stimulerar också cellförnyelsen. Som ett resultat kommer din hud att kännas mjuk, fast och smidig. Och alla dessa egenskaper ger dig i sin tur en vacker glöd. Du kan också förebygga blemmor med en ansiktsskrubbning, eftersom du förhindrar täppta porer. Dessutom absorberas andra produkter snabbare och bättre av huden. Sista tipset: exfoliera huden väl innan du åker på semester till en varm plats. Med en skrubbad hud får du en fin och jämn solbränna!

Köp ansiktsskrubb på Salontotal.se

Ser du också alla dessa fördelar med en ansiktsskrubbning hos dig? Beställ då snabbt idag på Salontotal.se! Om du beställer för 35 euro eller mer är frakten helt gratis. Med våra ansiktsprodukter kan du skämma bort dig själv utan att spendera en förmögenhet. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig nästa dag. Har du några frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.