fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Läppvård

Vi vet alla hur viktigt det är att ta hand om vårt ansikte, men när vi gör det glömmer vi ibland att vår läppvård också är en del av det. Läpparna är lika viktiga som ansiktets högerdel och förtjänar därför lika mycket uppmärksamhet.Våra läppar är ständigt utsatta för väder och vind, såsom kyla, värme, sol och vind. Detta kan leda till att de blir torra och spruckna, vilket inte bara är obekvämt utan även kan vara lite oattraktivt. Läppvård hjälper till att förebygga dessa problem och hålla läpparna friska. Bläddra igenom sortimentet nu för att ta reda på vilken produkt du kan använda!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Hudproblem
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar med god läppvård

Rätt läppvård ger dig underbart friska och mjuka läppar. Den hjälper också till att skydda dem mot olika temperaturer. Dessutom minskar bra läppvård risken för sprickbildning. Om du exfolierar regelbundet och använder fuktgivande produkter från Salontotal.se kommer du att drabbas mindre av spruckna läppar. På så sätt undviker du torra läppar och irriterande spruckna läppar. Om du älskar läppstift är det också trevligt om dina läppar är fina och smidiga. Det finns alltså alla möjliga fördelar med att ta väl hand om din hud och dina läppar!

Bra läppvård innebär mjuka läppar

Tipset från Salontotal.se: använd exfoliering som läppvård! Att exfoliera läpparna är viktigt eftersom det hjälper till att avlägsna döda hudceller. Döda hudceller kan ansamlas på läpparna, vilket gör att de blir torra, grova och spruckna. Att ta bort dessa döda hudceller kan förbättra blodcirkulationen och hjälpa till att göra läpparna mjukare och friskare. Läppexfoliering hjälper också till att förbereda läpparna för annan läppvård, t.ex. återfuktning, så att produkter som läppbalsam kan absorberas bättre. Kolla också in våra produkter i ansiktsskrubbsortimentet!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.