fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Tangle Teezer våttvättmedel

Möt Tangle Teezer Wet Detangler! Vi har alla känt att vårt hår är trassligt, särskilt när det är vått. Det kan vara ganska jobbigt att reda ut trassel utan att smärtsamt dra ut håret ur huvudet. Som tur är finns nu Tangle Teezer Wet Detangler! Denna speciella hårborste är utformad för att enkelt ta bort tovor även när håret är vått. Den unika kombinationen av flexibla borststrån och en ergonomisk design reder försiktigt ut ditt hår utan att dra eller bryta det. Så oavsett om du står i duschen eller precis har tvättat håret gör Tangle Teezer Wet Detangler att det blir en barnlek att reda ut håret!

 

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Tangle Teezer Wet för alla hårtyper

Tangle Teezer Wet Detangler är lämplig för alla hårtyper, oavsett om du har lockigt, rakt, tjockt eller tunt hår. Oavsett om du torkar håret med en handduk eller lämnar det blött, glider borsten lätt genom håret utan att trassla till det. De mjuka borsten masserar hårbotten för en behaglig upplevelse och främjar hårets naturliga glans. Så vad väntar du på? Lämna trasslet bakom dig och njut av silkeslent hår med Tangle Teezer Wet Detangler!

Tangle Teezer Wet Detangler perfekt för duschen

Tangle Teezer Wet Detangler är speciellt utformad för att användas i duschen. Borsten är vattenresistent och glider lätt genom vått hår utan att fastna. Det betyder att du kan reda ut håret under de heta strålarna, vilket sparar tid och gör morgonrutinen mycket snabbare. Det ergonomiska handtaget gör att borsten ligger bekvämt i handen, även när den är våt. Så släng den gamla kammen och gör plats för Tangle Teezer Wet Detangler i duschen!

Tangle Teezer Wet praktisk för resor

Är du ofta på resande fot och vill alltid kunna ta itu med dina tovor var du än är? Tangle Teezer Wet Detangler är kompakt och bärbar, perfekt för resor och när du är på språng. Den får enkelt plats i necessären, handväskan eller till och med i jackfickan. Oavsett om du ska på semester, en weekendresa eller bara behöver fixa till håret under dagen kan du alltid lita på att Tangle Teezer Wet Detangler håller ditt hår fritt från trassel, var du än är!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.