fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Bondi Sands Solskyddsmedel

Bondi Sands Sunscreen är en av varumärkets vårdande produkter. Bondi Sands är ett ledande varumärke inom solskydd. Det erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa solskyddsprodukter som effektivt skyddar din hud mot UV-strålar. Oavsett om du planerar att koppla av på stranden, simma i havet eller bara njuta av solen, ger Bondi Sands Sunscreen det optimala skydd du behöver. Upptäck Bondi Sands Sunscreen på Salontotal.se och njut av den bästa vården.

Sortering

Per sida
Featured
Pris

Skötsel med Bondi Sands solskyddsmedel

Bondi Sands Sunscreen innehåller flera ingredienser och har flera olika skyddsnivåer. Så du kan göra det perfekta valet för att passa dina behov och din hudtyp. Oavsett om du väljer en solkräm, sollotion, solspray eller aftersun har Bondi Sands allt du behöver för en komplett solvårdsrutin. 

Fördelar med produkterna

Förutom att ge bästa möjliga vård ger produkterna fler fördelar. Till exempel är produkterna berikade med läckra dofter som omedelbart ger dig en semesterkänsla. Oavsett om det är den tropiska kokosdoften eller den uppfriskande doften av vattenmelon blir appliceringen av Bondi Sands Sunscreen en njutbar upplevelse för dina sinnen. Produkterna är dessutom vattenresistenta och ger extra skydd för känslig hud.

Återfuktning och vård

Tack vare sina bra ingredienser är Bondi Sands Sunscreen en vårdande produkt. Tack vare de olika vitaminerna och antioxidanterna hjälper produkten till att vårda och reparera din hud. Framför allt ger Bondi Sands Sunscreen det bästa skyddet mot skadlig yttre påverkan.

Om Bondi Sands

Bondi Sands är ett välkänt varumärke med solskyddsprodukter. Dessutom erbjuder varumärket olika självbrunande produkter, till exempel Tanning Mousse. Detta ger en vacker solbränd look utan exponering för UV-strålar. Med de olika solskyddsprodukterna i sortimentet kan du sola säkert från och med nu. Från solkräm till läppbalsam - Bondi Sands ger dig solskydd.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.