fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Bondi Sands Självbrunande Skum

Bondi Sands Self Tanning Foam är det perfekta valet för alla som vill ha en vacker, naturlig solbränna. Produkten är perfekt för användning året runt. Bondi Sands är känt för sina fantastiska produkter som ger en strålande solkysst glöd utan att behöva utsättas för UV-strålar. Bondi Sands Self Tanning Foam finns i flera olika varianter. Upptäck Bondi Sands Self Tanning Foam på Salontotal.se och njut av din lyster.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Pris

Ingredienser i Bondi Sands självbrunande skum

Bondi Sands' Tanning Mousse har en lätt och sammetslen konsistens som glider lätt över huden. Moussen är berikad med vårdande ingredienser som aloe vera och E-vitamin, som hjälper till att återfukta och vårda huden under solningsprocessen. Detta säkerställer att din hud inte bara ser vackert solbränd ut, utan också känns frisk och strålande.

Fördelar med produkten

Det som utmärker Bondi Sands Tanning Mousse är den enkla appliceringen och den strimmfria formulan. Med solhandsken kan du fördela moussen jämnt över huden för ett felfritt resultat. Moussen torkar snabbt och utvecklas gradvis till en vacker solbränna som matchar din hudton. Inga fler bekymmer med ojämn eller orange solbränna: med Bondi Sands Self Tanning Foam får du en naturlig, strålande solbränna.

Effekten av Bondi Sands Self Tanning Foam

En annan fördel med Bondi Sands Tanning Mousse är dess långvariga effekt. Formulan är noggrant formulerad för att hålla i upp till en vecka, så att du kan njuta av din sommarglöd längre. Dessutom bleknar moussen gradvis och jämnt, så du kommer inte att få plötsliga övergångar eller fläckar när färgen bleknar.

Om Bondi Sands

Bondi Sands är ett välkänt varumärke inom självbruningsvärlden. Med märkets Tanning Mousse får du en vacker solbränna utan att utsättas för UV-strålar. Dessutom har varumärket flera solskyddsprodukter i sitt sortiment. Från solkräm till läppbalsam - med Bondi Sands kan du sola tryggt och säkert.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.