fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

TanOrganic självbrunande olja

Vill du ha en vacker, naturlig sommarglöd året runt? Då är TanOrganic Self Tan Oil hemligheten bakom en strålande hy! Denna revolutionerande självbruningsolja har utvecklats speciellt för att ge din hud en säker och naturlig lyster. Med högkvalitativa ekologiska ingredienser och enkel applicering är TanOrganic Self Tan Oil den perfekta lösningen för dig som vill ha en frisk och vackert solbränd hud.

Sortering

Per sida
Pris

Naturlig formel SolbrännaOrganisk självbrunolja

Som med alla produkter vi säljer kommer säkerheten först. TanOrganic Self Tan Oil är fri från skadliga kemikalier, parabener och artificiella färgämnen, så att du kan njuta av en strålande hy med sinnesfrid. Formulan är berikad med ekologiska oljor och växtextrakt som återfuktar och vårdar huden, samtidigt som den ger en naturlig, jämn och långvarig solbränna. Resultatet är en vacker solbränna som ser ut som om du precis har kommit hem från en solig semester.

TanOranic Oil är lätt att applicera

Med TanOrganic Self Tan Oil är felfria resultat inom räckhåll. Oljans lätta konsistens gör det enkelt att fördela formulan jämnt över huden. Oljan absorberas snabbt och lämnar ingen klibbig känsla, så att du omedelbart kan njuta av dina dagliga aktiviteter. Du kan enkelt dosera rätt mängd produkt, så att du alltid kan skapa den perfekta solbrännan.

Återfuktande effekt av TanOrganic Self Tan Oil

TanOrganic Self Tan Oil är inte bara en självbrunande produkt, utan också en källa till fukt och vård för din hud. De ekologiska oljorna vårdar och återfuktar huden på djupet och ger dig en frisk och strålande hy. Din hud kommer att kännas silkeslen och se frisk och välmående ut. Njut av en vacker solbränna och vårdad hud i en och samma produkt.

TanOrganic självbrunande olja för ansiktet

Du kan använda produkterna i TanOrganic Self Tan Oil-serien för både ansikte och kropp. Praktiskt, för då behöver du inte köpa flera produkter! Applicera oljan i ansiktet på samma sätt som på kroppen: med cirkulära rörelser och fördela den väl. Undvik dock hårfästet och ögonbrynen.

Långvarig njutning av TanOrganic Oil

Med TanOrganic Self Tan Oil kan du njuta av din sommarglöd under lång tid. Formulan har utvecklats speciellt för att ge en långvarig färg som gradvis bleknar, precis som en naturlig solbränna. Du behöver inte oroa dig för fula fläckar eller ränder. Solbrännan bleknar gradvis och jämnt, så att du alltid behåller en naturlig hudton.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.