fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Matrix Total Results Brass Off

Färgat eller naturligt brunt hår kan drabbas av oönskade varma och kopparfärgade toner i håret. Matrix Total Results Brass Off har lösningen med en hel serie produkter som håller ditt bruna hår i önskad färgton. Med Brass Off-produkterna tar du hand om ditt hår ända ner till topparna och behåller den bruna tonen du önskar!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
Pris

Matrix Brass Off för brunt hår

Både naturliga och färgade kan använda Matrix Brass Off för brunt hår. Produkterna syftar till att få ut det mesta av din (naturliga) bruna färg. På grund av yttre omständigheter kan varma eller kopparaktiga toner dyka upp i ditt hår, vilket gör att du inte får den önskade färgen. För att motverka detta utan att behöva gå tillbaka till frisören omedelbart kan du med Matrix Brass Off ta hand om din hårfärg och bibehålla den önskade färgtonen.

Matrix Total Results Brass Off produkter

I Matrix Total Results Brass Off-serien hittar du 4 produkter som hjälper dig att ta hand om ditt hår och hålla färgtonen på ditt bruna hår optimal. Låt oss kortfattat räkna upp dem:

  • Schampo: Brass Off Shampoo innehåller neutraliserande blå-lila pigment som hjälper till att avlägsna varma toner från brunt hår för en fräsch kall nyans.
  • Balsam: Ett rikt balsam med vitaminer och oljor som ger näring och fukt åt håret. Dessutom neutraliserar Brass Off-balsamet varma toner i håret.
  • Hårmask: Ger näring och återfuktning samtidigt som du fräschar upp din hårfärg till en kall nyans. Vitaminer och olja i denna hårmask ger näring och återställer ditt hår. De blå-lila pigmenten i Brass Off hårmasken skapar en svalare och fräschare nyans.
  • Toning Spray: Denna toning spray ger en omedelbar svalare nyans till ditt hår när du stylar det. Den tonande sprayen har en neutraliserande formula som neutraliserar varma toner i brunt hår. Dessutom ger detta spray fukt för att göra håret friskare och minska frissighet.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.