fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Matrix Total Results So Silver

Silverschampo är självklart ett bra sätt att ta bort gula toner från håret. Matrix erbjuder dig inte bara ett silverschampo utan en komplett serie av produkter med neutraliserande egenskaper. Matrix Total Results So silver har allt från balsam till toning spray så att ditt blonda, gråa eller vita hår inte längre ser gult ut.

Sortering

Per sida
Hairtype
Typ av gåva
Kategori
Pris

Ta bort gula toner med Matrix So Silver

Förorening och oxidation orsakar långsamt gula toner i din vita, grå eller silverblonda hårfärg. Naturligtvis vill du inte ha dessa gula och varma toner. Med Matrix So Silver-produkterna kan du få dessa gula toner att försvinna så att håret får en fräsch, kall nyans. Detta görs genom att tillsätta lila pigment som neutraliserar de gula tonerna. Dessutom är produkterna berikade med ingredienser som återställer och återfuktar håret. Så att även åldrande vitt eller grått hår kan se ungt och glänsande ut.

Matrix Total Results So Silver produkter

  • Schampo: Med So Silver Shampoo kan du rengöra och vårda ditt hår samtidigt som du får den önskade färgtonen i håret genom att ta bort gula toner.
  • Balsam: Ger håret näring så att det inte känns torrt och sprött. Dessutom låser du in svala toner i håret.
  • Mask : Vård och färgneutralisering i ett. Använd Matrix So Silver Mask för extra vård och färgneutralisering vid sidan av din vanliga rutin.
  • Toning Spray: Ta bort omedelbara gula toner från håret när du stylar håret. Formulan innehåller gulneutraliserande pigment för att ge dig en sval och fräsch nyans i håret. So Silver Toning Spray vårdar dessutom håret så att det känns mindre frissigt och starkare.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.