fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Silverschampo

Hos Salontopper hittar du silverschampo för att hålla ditt hår vackert blont eller för att ge det en grå nyans. Under de senaste åren har färgat schampo blivit alltmer populärt. Med silverschampo ser du till att ditt hår behåller den svala nyansen och håller det gul-orange skenet borta från ditt hår. Produkten är idealisk för män och kvinnor med vitt, grått eller blont hår. Förutom silverschampo har Salontopper även balsam och hårmasker för samma effekt. Utforska vårt sortiment för att ge ditt hår den perfekta färgen.

Hur använder man silverschampo?

Silverschampo neutraliserar gula och orange toner i lätt färgat hår. Dessutom är schampot även bara till för att tvätta håret. Du ska applicera det lila eller blå pigmentschampot på vått hår och sedan massera det tills det skummar. Du kan låta schampot dra in i cirka 3-5 minuter. Skölj sedan ur det och du kan lägga in balsam. Du kan få bättre effekt med balsam och hårmasker som också innehåller silverpigment. Var försiktig så att du inte låter schampot dra in för länge, eftersom det kan ge dina blonda lockar ett lila skimmer. För att vara säker ska du alltid kontrollera bruksanvisningen på flaskan med ditt silverschampo.

Olika märken, produkter och priser

L'Oréal Professionnel, Kérastase, Kis, The Insiders: På Salontopper har vi många olika märken som har silverfärgade produkter i sitt sortiment. Vissa märken har skapat sina silverfärgningsprodukter Vegan, till exempel Schwarzkopf och Biolage. Priserna på alla produkter varierar, vi har det första silverschampot som börjar från 6 euro. Förutom de större flaskorna erbjuder vi även reseförpackningar. Dessa förpackningar innehåller 50 ml, vilket gör att du kan ta med dem i ditt handbagage. Vi har också silverproduktsatser i vårt sortiment, till exempel de från Wella professionals. Detta set innehåller ett schampo, balsam och en hårmask.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.