fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Silverschampo

Salontotal.se hittar du silverschampo för att hålla ditt hår vackert blont eller ge det en grå nyans. De senaste åren har färgat schampo blivit alltmer populärt. Med silverschampo ser du till att ditt hår behåller den svala nyansen och håller den gul-orangea glöden borta från ditt hår. Produkten är idealisk för män och kvinnor med vitt, grått eller blont hår. Förutom silverschampo har Salontotal.se även balsam och hårmasker för samma effekt. Utforska vårt sortiment för att ge ditt hår den perfekta färgen.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

 

Hur använder man silverschampo?

Silverschampo neutraliserar gula och orange toner i ljust färgat hår. Bortsett från det är schampot också bara för att tvätta håret. Du ska applicera det lila eller blå pigmentschampot i vått hår och sedan massera in det tills det skummar. Du kan låta schampot verka i ca 3-5 minuter. Skölj sedan ut det och du kan lägga i balsamet. Du kan få bättre effekt med balsam och hårmasker som också innehåller silverpigment. Var försiktig så att du inte låter schampot verka för länge, eftersom det kan ge dina blonda lockar en lila glöd. För att vara säker, kontrollera alltid bruksanvisningen på flaskan med ditt silverschampo.

Olika märken, produkter och priser

L'Oréal Professionnel, Kérastase, Kis, The Insiders: på Salontotal.se har vi många olika märken som har silverfärgade produkter i sitt sortiment. Vissa märken har skapat sina silverfärgade produkter Vegan, till exempel Schwarzkopf och Biolage. Priserna på alla produkter varierar, vi har det första silverschampot som börjar på €6. Förutom de större flaskorna erbjuder vi också reseförpackningar. Dessa förpackningar innehåller 50 ml, så att du kan ta med dem i ditt handbagage. Vi har också silverproduktset i vårt sortiment, till exempel de från Wella professionals. Detta set innehåller ett schampo, balsam och en hårinpackning.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.