fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Moser Clippers

Moser Clippers är en av de populära produkterna från varumärket Moser. Med Moser Clippers kan både professionella användare och hemmabrukare få håret i form igen. Den kraftfulla motorn och den långa batteritiden gör den lätt att använda. Upptäck Moser Clippers i sortimentet på Salontotal.se.

 


Användning av Moser Clippers

Användningen av Moser Clippers är enkel och kan utföras av både proffs och nybörjare. Innan du börjar måste du välja rätt klipphuvud. Detta beror på den önskade längden. Dessutom är det viktigt att ladda klipparen. Starta klipparen och vila enheten i 90 grader mot huvudet. Arbeta i sektioner av håret så att du inte missar eller dubbelklipper områden. Efter användning kan du rengöra apparaten med tvål och vatten.

Typer av hårklippare

Mosers sortiment innehåller en mängd olika hårklippare. Vissa är sladdlösa, medan andra har en sladd. Det finns också en skillnad i vilka huvudstycken som passar på klipparna.

Fördelar med Mosers hårklippare

Märket har släppt flera hårklippare. Modellerna skiljer sig åt i storlek, batteritid och pris. Enhetstillbehören kan också skilja sig åt. De minsta klipphuvudena ger därför korta resultat. Alla hårklippare har ett fint grepp och kan användas av hemanvändare.

Om Moser

Moser är ett välkänt varumärke inom området professionella hårtrimmare och hårklippare. Förutom hårklippare från Moser kan du även hitta trimmer av märket hos oss. Märket är mest känt för sina högkvalitativa produkter. Trimmers och hårklippare kan användas av professionella och av hemanvändare. Dessutom har produkterna en lång batteritid. Märkets hårklippare fungerar på torrt och vått hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.