fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Balmain Schampo

Balmains schampo är ett riktigt måste för ultimat hårvård. Med produkten tar du hand om rengöringen av ditt hår samtidigt som du ger den bästa vården. Balmain Shampoo är berikat med oljor och protein för att ta hand om alla hårtyper. Det är alltså en hårprodukt av hög kvalitet. Upptäck Balmain Shampoo på Salontotal.se och ta hand om ditt hår med de bästa produkterna.

Sortering

Per sida
Pris

Användning av Balmain Shampoo

Balmains schampo är enkelt att använda dagligen. Först av allt, blöt ditt hår väl med vatten. Ta en liten mängd av schampot i dina händer. Mängden beror på längden och tjockleken på ditt hår. Applicera schampot och massera det försiktigt i hårbotten. Se till att du masserar alla delar av håret. Låt schampot verka en stund så att de vårdande ingredienserna kan tränga in. Sedan kan du skölja tills produkten är helt avlägsnad från håret. Om du vill kan du tvätta det igen för att se till att håret är ordentligt rengjort. Efter att du sköljt ur schampot är det bäst att balsamera håret med ett balsam.

Fördelar med Balmain Shampoo

Schampot är berikat med närande oljor, vitaminer och antioxidanter som ger ditt hår en djuprengöring samtidigt som det bevarar fukt och vitalitet. Ditt hår känns silkesmjukt efter varje tvätt och ser friskt och glänsande ut. Det förhindrar tovor och minskar frissighet. Du kommer att upptäcka att ditt hår är lättare att styla och att stylingen håller längre efter användning av Balmain Shampoo. Balmain Shampoo har dessutom en underbar doft.

 

Optimala resultat

Vid regelbunden användning av Balmain Shampoo kommer ditt hår att kännas friskt, glansigt och mjukt. Glöm inte att varva schampot med andra produkter från Balmains sortiment för att ge ditt hår den bästa vården och uppnå optimala resultat.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.