fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Oolaboo schampo

Upptäck Oolaboo Shampoo för friskt och strålande hår! Ett vackert hår är något som många strävar efter. Tyvärr kan håret så småningom bli skadat och se matt och livlöst ut. Lyckligtvis finns det nu en lösning: Oolaboo Shampoo. Detta schampo är speciellt utformat för att ge näring, reparera och få håret att se strålande ut. Vi berättar gärna mer om detta fantastiska schampo från Salontopper.

 

Sortering

Per sida
Oolaboo
Hairtype
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris

Varumärket Oolaboo Shampoo

Oolaboo Shampoo är ett lyxigt schampo som ger håret näring inifrån och ut. Det är tillverkat av högkvalitativa ingredienser som quinoa, avokadoolja, silkesprotein och arganolja. Alla dessa ingredienser ser till att ditt hår blir skönt återfuktad och näringssatt igen.

Typer av Oolaboo Shampoo

Oolaboo schampo är lämpligt för olika hårtyper. Oavsett om du har tjockt, tunt, lockigt eller rakt hår garanterar detta schampo en hälsosam och strålande frisyr. Schampot passar även för färgat hår och skadat hår. Det reparerar håret inifrån och ut och återställer dess friska och glänsande utseende.

Fördelar Oolaboo Shampoo

Det finns många fördelar med att använda Oolaboo Shampoo. Detta schampo säkerställer en hälsosam och strålande klippning. Det reparerar håret inifrån och ger det naturlig näring. Det gör håret starkare och mindre känsligt för skador. Det ger helt enkelt den boost som ditt hår behöver. Det finns dessutom en hel del sorter tillgängliga hos oss, så du kan välja exakt den som passar ditt hårs behov!

Hur man använder Oolaboo Shampoo

Oolaboo Shampoo är lätt att använda. Blöt håret och applicera schampot i hårbotten. Massera schampot försiktigt och låt det dra in en stund. Skölj sedan schampot väl med varmt vatten. Du kan välja att upprepa ritualen en gång till för en grundlig behandling. Vid behov kan du använda ett balsam eller en hårmask för extra vård.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.