fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

KIS schampo

I jakten på den perfekta hårvården kommer du säkert att stöta på KIS (Keratin Infusion System): ett varumärke som utmärker sig för sin innovativa inställning till håråterställning och
hårvård. KIS schampo är utformat för att förändra och återupplivaalla hårtyper . läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

KIS schampo för alla hårtyper

KIS schampoerbjuder flera alternativ som är skräddarsydda för specifika hårbehov och hårtyper. När du ska välja rätt KIS-schampo är det viktigt att fundera över vad som egentligen är ditt specifika hår behov.Oavsett om du behöver återhämta dig från skador, vill skydda färgen, neutralisera oönskade toner, ge volym eller letar efter en lösning på en fet hårbotten, finns det ett K IS-schampo sompassardina unika hårbehov och din hårtyp .

 • KeraMax KIS schampo för torrt och skadat hår: detta schampo är perfekt för hår som skadats av värme eller kemiska behandlingar. Det hjälper till att reparera håret genom att tillföra keratin och fukt. Detta gör håret starkare och mer motståndskraftigt.
 • Color KIS shampoo för färgat hår: speciellt utformat för att skydda färgat hår och förlänga färgens livslängd. Detta schampo förhindrar blekning och gör att din färg ser ljus och fräsch ut längre.
 • No Yellow shampoo KISS för blont, blekt eller grått hår: utvecklat för att neutralisera oönskade gula toner i blont, blekt eller grått hår. Detta schampo skapar en sval, askblond nyans och håller håret livfullt och fräscht.
 • Volume KIS shampoo för fint och livlöst hår: om ditt hår behöver extra fyllighet och volym är detta det perfekta valet. Det stärker håret från rötterna och ger långvarig fyllighet och lyft utan att tynga ner håret.
 • Scalp KIS shampoo För fett hår: detta schampo är formulerat för att ta hand om fet hårbotten och avlägsna överflödigt sebum utan att torka ut håret. Det ger en fräsch och ren känsla som förlänger tiden mellan tvättarna.
 • Daily KIS-schampo för alla hårtyper: schampot är lämpligt för daglig användning och för alla hårtyper. Det rengör håret skonsamt men effektivt. Det gör att håret känns fräscht och välvårdat varje dag.

Ingredienserna i KIS schampo och dess fördelar

Den exakta sammansättningen av ingredienser varierar per KIS-schampo, skräddarsydd för specifika hårbehov. Varumärket strävar efter att utveckla produkter som inte bara är effektiva för att ta hand om och behandla håret, utan som också är snälla mot hårbotten och miljön.
 • Keratin: keratin är ett protein som förekommer naturligt i håret och är viktigt för håretsstruktur. KIS använder keratin för att stärka, reparera och förbättra hårets elasticitet . Det hjälper till att återuppbygga skadat hår, skydda det och förbereda detför eventuella framtida skador.
 • Eteriska oljor och växtextrakt: beroende på det specifika schampot kan eteriska oljor som arganolja, jojobaolja eller tea tree-olja tillsättas. Detta för extra återfuktning, glans eller för att lugna och vårda hårbotten.
 • Vitaminer: vitaminer som vitamin E och B5 (panthenol) är populära tillsatser på grund av sina fuktgivande egenskaper och sin förmåga att ge näring åt håret och stödja hårbottens hälsa.
 • Aminosyror: dessa byggstenar i proteiner bidrar till att stärka strukturen och kan hjälpa till att reparera skadat hår. De bidrar också till att bibehålla fukten i håret.
 • Fri från sulfater och parabener: De flesta KIS-schampon är fria från sulfater och parabener. Sulfater är rengöringsmedel som ibland kan vara för starka för skadat eller känsligt hår och kan torka ut hårbotten. Parabener är konserveringsmedel som människor ofta föredrar att hålla sig borta från. Genom att undvika dessa ingredienser ger KIS en mildare rengöring som passar alla hårtyper.
 • pH-balanserat: schampona är ofta pH-balanserade för att respektera och bevara hårbottens naturliga syramantel, vilket är viktigt för en frisk hårbotten och ett friskt hår.

KIS schampo finns på Salontotal.se

KIS schampo erbjuder en avancerad metod för hårvård med noggrant utvalda ingredienser. Oavsett om du vill reparera skadat hår, bevara din
hårfärg eller bara få en hälsosam glans, har KISS-schampo en lösning för alla behov. Välj KIS hårprodukter och upplev själv kraften hos keratin och naturliga näringsämnen för ett strålande och friskt hår.

 

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.