fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

KIS schampo

KIS schampo är en av de högkvalitativa produkterna i KIS hårvårdssortiment. Schampot rengör ditt hår och hjälper till att ge det näring. KIS schampo är utformat för alla hårtyper, oavsett om du har lockigt, rakt, färgat, kort eller långt hår. KIS schampo kan dessutom användas dagligen. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska och strålande hår.

 


Ingredienser KIS schampo

KIS schampo är ett schampo med en unik formula. En av huvudingredienserna i KIS schampo är keratin. Keratin är ett naturligt protein som redan förekommer naturligt i vårt hår. Det hjälper dig att hålla ditt hår starkt och friskt samtidigt som det skyddar det från skador. Schampot innehåller alltså en hög koncentration av keratin som stärker hårfibrerna och hjälper till att reparera eventuella skador. Dessutom innehåller schampot panthenol, som är känt för sina fuktgivande egenskaper. Pathenol tränger djupt in i hårstrået och ger näring åt håret inifrån. Det förebygger torrt och sprött hår och ger håret en hälsosam och strålande glans. Oljorna i schampot skyddar ditt hår från yttre faktorer som värme från solen och från stylingapparater som locktänger.

Användning av KIS schampo

För att använda KIS schampo applicerar du schampot med en liten mängd i vått hår. Massera sedan in schampot i både hårspetsarna och hårbotten. När hela håret är täckt av schampot kan du skölja ur det med varmt vatten. Vid behov kan du upprepa detta igen. För att få bästa möjliga resultat av schampot ska du använda KIS balsam efter sköljningen. Detta balsam hjälper dig att bekämpa skadat, torrt och livlöst hår. Dessutom hjälper KIS leave-in, haarmousse och hårspray dig att styla ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.