fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Uppercut Pomada

Letar du efter en hårprodukt som tar din look till nästa nivå? Upptäck Uppercut Pomade. Denna unika stylingprodukt hjälper dig att definiera och uppgradera din personliga stil. Från avslappnat och rörigt till slätt och glänsande - det finns en passande pomada från Uppercut för varje stil.

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Pomada från Uppercut

Uppercut är ett varumärke som fokuserar på att skapa högkvalitativa hårprodukter. Deras sortiment varierar från schampon till balsam och, naturligtvis, deras signaturpomader. Uppercut Deluxe Pomade är en av deras mest populära produkter, älskad för sin starka stadga och glansiga finish.

Varför välja Uppercut?

Det som skiljer Uppercut från andra märken är dess engagemang för kvalitet och stil. Oavsett om du väljer den klassiska Uppercut Deluxe Pomade eller Uppercut Matte Pomade kan du vara säker på att du får en produkt som inte bara får ditt hår att se bra ut, utan också ger det näring och skydd. Så vad väntar du på? Ge ditt hår den uppgradering det förtjänar med Uppercut Pomade.

Vad gör Uppercut Matte Pomade speciell?

Förutom den klassiska Uppercut Pomade erbjuder varumärket också Uppercut Matte Pomade. Denna variant har en matt finish, vilket ger en mer naturlig look till ditt hår. Den är idealisk för dem som vill uppnå en subtilt rörig, men ändå avslappnad stil.

Hur använder man Uppercut Pomade?

Att använda Uppercut Pomade är ganska enkelt och gäller för alla varianter. Ta också en titt på vad som fungerar bäst för din stil.

  • Steg 1: Se till att ditt hår är rent och lite fuktigt.
  • Steg 2: Ta en liten mängd pomada på fingertopparna.
  • Steg 3: Gnugga pomadan mellan händerna för att värma upp den och fördela den jämnt.
  • Steg 4: Applicera pomadan i håret, börja vid rötterna och arbeta mot topparna.
  • Steg 5: Styla håret som du vill. För en stramare look kan du använda en kam för att styla håret. För en mer avslappnad look med en matt pomada, till exempel, använd bara fingrarna.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.