fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Maria Nila Värmeskydd

Maria Nila Heat Protection är en oumbärlig produkt för alla som regelbundet utsätter sitt hår för verktyg som fön, plattång och locktång. Det är en revolutionerande värmeskyddsprodukt som skyddar håret från skador orsakade av höga temperaturer, samtidigt som den säkerställer en långvarig och hälsosam look.

Sortering

Per sida
Pris

Maria Nila

Maria Nila är ett ledande varumärke inom hårvårdsbranschen, känt för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för hållbarhet. Varumärket har ett brett utbud av innovativa produkter som schampo, balsam och hårmasker. Det som skiljer Maria Nila från andra varumärken är dess starka fokus på vegansk hårvård. Alla Maria Nilas produkter är 100 % veganska och fria från animaliska ingredienser. Varumärket fortsätter att ständigt forska fram nya tekniker och formler för att ta hårvård till nästa nivå.

Maria Nila snabbtorkande värmespray

Maria Nila Quick Dry Heat Spray är en fantastisk produkt som hjälper dig att torka håret snabbt och effektivt, samtidigt som den ger skydd mot värmen från stylingverktyg. Denna värmeskyddsspray är ett viktigt verktyg för alla som regelbundet använder en hårtork, plattång eller locktång och vill få ut det bästa av sitt hår. Sprayen är berikad med speciella polymerer som absorberar fukt från håret och förkortar torktiden avsevärt. Det betyder mindre tid att föna håret och mindre exponering för värme, vilket minskar risken för skador.

Maria Nila Cream Värmespray

Maria Nila Cream Heat Sprays formula är berikad med högkvalitativa ingredienser som vårdar och skyddar ditt hår under styling. Den bildar ett skyddande lager runt varje hårstrå och minskar skador från stylingverktygens värme. Detta håller håret friskt, återfuktat och skyddat mot uttorkning och kluvna toppar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.