fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Osmo Super Silver

En populär linje bland blondiner är Osmo Super Silver. Blont hår, naturligt eller blekt, har alla möjliga nyanser och toner. Grått och blont hår får dessa toner i håret på grund av oxidation, eller uppbyggnad från stylingprodukter med mera. Många blondiner vill ha en vacker askblond eller gråblond look. Och de som vill ha vackert grått hår behöver också använda ett silverschampo regelbundet. Detta beror på att det neutraliserar de gula och varma tonerna i ditt hår för att få den coola looken. För detta har Osmo utvecklat Super Silver-serien med två kraftfulla produkter som ger ditt hår rätt ton; Super Silver Shampoo och Super Silver Mask!

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris

Osmo Silver Schampo

Osmo Silver Shampoo är en av Osmos bästa produkter. Detta schampo vet hur man starkt neutraliserar gula och varma toner i blont och grått hår för att ge dig den coola blonda looken. Detta beror på de superlila pigmenten i Osmo Super Silver Shampoo. I både naturligt och blont hår ser dessa till att gult tas bort från håret eftersom dessa färger balanserar varandra. Detta sulfatfria silverschampo är dessutom skonsammare för håret än silverschampon med sulfater. Osmo Shampoo Super Silver finns i 3 varianter; 100 ml, 250 ml eller 1000 ml.

Osmo Super Silver No Yellow Mask

Fortfarande inte tillräckligt med färgneutralisering eller är du fäst vid ditt specialschampo, då finns Osmo Super Silver No Yellow Mask. Du använder säkert inte denna mask varje gång, men när du tycker att det är dags igen att få bort de gula och varma tonerna från ditt blonda, gråa eller vita hår. Använd masken på handdukstorkat hår och låt verka i 3-5 minuter. Detta kommer att ge ditt hår en sval ljus nyans! Osmo Super Silver No Yellow Mask finns i 2 storlekar: 250 ml och 1000 ml.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.