fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tant Jackies schampo

Aunt Jackie's Shampoo är en fantastisk hårvårdsprodukt som passar personer med lockigt, frissigt hår och andra hårtyper som behöver extra återfuktning och vård. Upptäck fördelarna med detta kvalitetsmärke själv nu!

Sortering

Per sida
Aunt Jackie's
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Ingredienser
Pris

Fördelar med Aunt Jackie's Shampoo

Aunt Jackie's Shampoo innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda ditt hår utan att tynga ner det. Detta gör det till en utmärkt produkt för personer som söker naturliga hårvårdsprodukter. Den är också fri från sulfater, parabener och mineraloljor, vilket innebär att den är skonsam mot ditt hår och din hårbotten.

En annan fördel med Aunt Jackie's Shampoo är att det passar för olika hårtyper och texturer. Oavsett om du har lockigt, frissigt eller rakt hår kan denna produkt hjälpa till att mjukgöra, återfukta och minska frissighet. Den är också idealisk för personer som vill skydda sitt hår från värme från stylingverktyg.

Använd Aunt Jackie's Shampoo

För att få ut det mesta av Aunt Jackie's Shampoo finns här några tips som du kan följa:

  • Blötgör håret: Blötgör håret väl innan du applicerar schampot. Detta säkerställer att produkten fördelas bättre i hela håret.
  • Applicera schampot: Applicera en liten mängd schampo på dina handflator och massera försiktigt in det i håret och hårbotten. Se till att du fördelar schampot jämnt över hela huvudet.
  • Skölj ut schampot: Skölj schampot noggrant med varmt vatten. Se till att du sköljer alla rester av schampot ur ditt hår och din hårbotten.
  • Använd balsam: Efter att ha tvättat håret med schampo är det viktigt att använda ett balsam. Detta kommer att hålla ditt hår mjukt och glänsande och förhindra att det friserar.

 

Produkt framhävd: Aunt Jackie's Grapeseed Power Wash Shampoo

Grapeseed Power Wash Shampoo Aunt Jackie's är ett av märkets mest populära schampon och är utformat för att rengöra håret på djupet samtidigt som det återfuktar det. Det är en utmärkt produkt för personer med lockigt hår som regelbundet använder stylingprodukter och vill rengöra håret grundligt utan att torka ut det.

Aunt Jackie's Grapeseed Power Wash Shampoo är idealisk för personer som vill ha en djupgående rengöring men också vill vårda och skydda sitt hår. Det hjälper till att avlägsna smuts, olja och produktuppbyggnad, samtidigt som det inte tar bort hårets naturliga oljor. Detta gör det till ett bra alternativ för personer med lockigt hår, som är naturligt torrare än andra hårtyper och därför behöver mer återfuktning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.