fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Tant Jackie's Leave-in

Aunt Jackie's Leave-in är en hårvårdsprodukt som passar personer med lockigt, frissigt hår och andra hårtyper som behöver extra återfuktning och vård. Salontotal.se Du kan hitta flera varianter av Aunt Jackie's Leave-in på , så se till att välja en som passar dina behov. Upptäck fördelarna med detta fantastiska varumärke nu!

Sortering

Per sida
Aunt Jackie's
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Pris

Fördelar Aunt Jackie's Leave-in Conditioner

Aunt Jackie's Leave-in är ett utmärkt sätt att återfukta och vårda ditt hår utan att tynga ner det. Den innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att göra ditt hår mjukt, glansigt och minska frissighet. Detta gör det till en bra produkt för personer som letar efter naturliga hårvårdsprodukter.

En annan fördel med Aunt Jackie's Leave-in är att den är lämplig för olika hårtyper och texturer. Oavsett om du har lockigt, frissigt eller rakt hår kan denna produkt hjälpa till att mjuka upp, återfukta och minska frissighet i ditt hår. Den är också idealisk för personer som vill skydda sitt hår från värme från stylingverktyg.

Använd Aunt Jackie's Leave-in

För att få ut det mesta av Aunt Jackie's Leave-in finns det några tips du kan följa:

  • Applicera på fuktigt hår: För bästa resultat rekommenderas att applicera Leave-in på fuktigt hår efter att ha tvättat det med schampo och balsam.
  • Fördela det jämnt: Applicera Leave-in på dina lockar och fördela det jämnt med fingrarna eller en kam. Se till att inte applicera produkten för nära rötterna för att undvika att tynga ner håret.
  • Låt håret torka naturligt: För att minska frissighet är det lämpligt att låta håret torka naturligt i stället för att använda en fön. Om du ändå vill föna det, använd en diffusor på låg temperatur.
  • Kombinera med andra produkter från Aunt Jackie's: För bästa resultat kan du kombinera Leave-in med andra produkter från Aunt Jackie's line, till exempel schampo och balsam.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.