fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tant Jackie's Gel

Aunt Jackie's Gel är en hårstylingprodukt som är utformad för att hålla håret på plats samtidigt som den naturliga strukturen bibehålls. Det är en populär produkt bland personer med lockigt hår som letar efter en flexibel men ändå fast stadga som inte gör håret stelt eller klibbigt. Salontotal.se Flera sorter finns på så du kan välja exakt den Aunt Jackie's Gel som passar ditt hår!

Sortering

Per sida
Aunt Jackie's
Hairtype
Featured
Pris

Funktioner Tant Jackie's Hair Gel

Aunt Jackie's Gel är en mångsidig produkt som passar för olika hårtyper och texturer. Den är fri från sulfater, parabener, mineralolja och petrolatum, vilket innebär att den är skonsam mot hår och hårbotten. I stället innehåller den naturliga ingredienser som olivolja, sheasmör och arganolja, som alla är kända för sina vårdande och fuktgivande egenskaper.

Fördelar med Aunt Jackie's Gel

En av de främsta fördelarna med Aunt Jackie's Gel är att den hjälper till att definiera och forma lockarna utan att tynga ner dem. Det är en bra produkt för personer med lockigt hår som vill ha en naturlig look som inte känns för tung eller kladdig. Den ger också värmeskydd och förhindrar att håret torkar ut eller skadas av stylingverktyg som hårtork eller locktång.

Användning av Aunt Jackie's Gel

Att använda Aunt Jackie's Gel är enkelt och kräver inga speciella färdigheter eller verktyg. Börja med att tvätta och vårda håret med produkter som passar din hårtyp och hårstruktur. Applicera sedan en liten mängd Aunt Jackie's Gel i håret och fördela den jämnt från rötterna till topparna. Använd händerna för att forma och definiera dina lockar enligt önskemål.

Aunt Jackie's Coconut Curl Boss Curling Gel

Aunt Jackie's Coconut Curl Boss Curling Gel är ett populärt val bland lockiga och vågiga hårtyper. Denna gel är berikad med kokosolja och sheasmör, vilket ger återfuktning och definition till lockarna. Produkten har en lätt, icke-klibbig konsistens och hjälper till att minska frissighet och förbättra hårets elasticitet. Den kan användas i vått eller torrt hår och är lätt att skölja ur utan att lämna några rester.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.