fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Panasonic Trimmer

Letar du efter en professionell och pålitlig trimmer för hemmabruk? Då är Panasonic Trimmer precis vad du behöver! Denna trimmer är speciellt utformad för att trimma ditt hår på ett enkelt och bekvämt sätt. Satsa på den professionella kvaliteten hos en Panasonic Trimmer och upptäck möjligheterna själv.

Sortering

Per sida
Pris

Panasonic Professional Trimmer: kvalitet och precision

Panasonic Professional Trimmer är känd för sin utmärkta kvalitet och precision. Detta beror på att den här trimmern är utrustad med högkvalitativa blad av rostfritt stål som garanterar perfekt klippningsprestanda. Dessutom kan trimmern klippa olika hårlängder tack vare sina justerbara fästkammar. Så du kan alltid ställa in önskad längd och styla ditt hår precis som du vill. Essentiellt för trimmern är ett korrekt underhåll. Därför ingår en rengöringsborste och olja från Panasonic för att hålla din trimmer i toppskick. På så sätt kommer resultatet också att förbli det bästa, och hygienisk drift gör också att du löper mindre risk att få hudirritation från trimmern.

Panasonic sladdlös trimmer

En av de största fördelarna med Panasonic Trimmer är att den är sladdlös. Det innebär att du inte behöver bry dig om att en sladd kommer i vägen när du trimmar. Utan en sladd har du friheten och smidigheten att få vilken vinkel du vill, så det gynnar verkligen resultatet. Trimmern är lätt att ladda med den medföljande laddningsstationen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.