fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Panasonic hårklippare

För en snygg och snygg kortklippning är hårklippare oumbärliga. Oavsett om du vill ha ett professionellt slutresultat för dig själv eller om du vill arbeta som frisör med en Panasonic klippmaskin får du ett toppresultat. Alla Panasonic klippmaskiner är batteridrivna och har en kraftfull motor för optimalt resultat. Varianterna har olika fördelar som till exempel flera funktioner, tillbehör eller justerbarhet. Hårklipparna är lämpliga för alla hårtyper och det finns en lämplig klippare för varje typ av användning.

Sortering

Per sida
Pris

Panasonic Professional Clippers

För professionella resultat vill du ha en Panasonic Professional Clippers. Den professionella kvaliteten återspeglas i den ergonomiska designen och de högkvalitativa materialen. Dessutom erbjuder Panasonic många funktioner med dessa hårklippare, till exempel justerbara blad, olika djup och klippinställningar för optimalt resultat. Detta kan göras genom ett justerbart blad eller genom de olika fästkammarna som följer med hårklipparen.

För en apparat som Panasonic Professional Clippers är underhåll givetvis av stor vikt. Därför levereras klipparen redan med rengöringsolja och rengöringsborste. På så sätt håller du hårklipparen ren och i bästa kvalitet. Det är också viktigt för hygienen att rengöra, smörja och desinficera klipparen. Med rena, vassa och väl underhållna blad är det också mindre sannolikt att hudirritation uppstår.

Fördelar med Panasonic klippmaskiner

  • Ergonomisk utformning
  • Kan användas på batteri såväl som med sladd
  • Bra batteri
  • Lämplig för alla hårtyper
  • Både trimning och precisionsarbete
  • Justerbart skärhuvud/kammar
  • Lätt att rengöra
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.