fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

System Professional schampo

Om du letar efter ett nytt schampo som gör ditt hår friskt och strålande är System Professional Shampoo definitivt värt att överväga. Detta märke är känt för sina innovativa produkter som är speciellt utvecklade för att vårda och återställa ditt hår. Är du nyfiken på vad System Professional Shampoo kan göra för dig? Läs då snabbt vidare eller kontakta Salontotal.se!

Sortering

Per sida
System Professional
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Skräddarsydd hårvård: System Professional Shampoo

En av de stora fördelarna med System Professional Shampoo är att märket erbjuder skräddarsydd hårvård. System Professional har nämligen olika schampon som är anpassade till olika hårtyper. Det finns till exempel ett schampo för skadat hår, ett schampo för torrt hår och ett schampo för fett hår. På så sätt kan du alltid hitta ett schampo som passar just dina hårbehov.

Reparera skadat hår med System Professional Shampoo

Har du skadat hår och letar efter ett schampo som kan reparera ditt hår? Då rekommenderas System Professional Shampoo Repair varmt. Detta schampo innehåller en unik formula som reparerar och stärker skadat hår. Schampot innehåller bland annat keratin som jämnar ut hårets yta och fyller ut skador. Detta gör att håret blir mjukt, glänsande och känns starkare.

System Professional Shampoo återfuktar torrt hår

Lider du av torrt hår och letar efter ett schampo som återfuktar ditt hår? Då är System Professional Shampoo Hydrate ett bra val. Detta schampo innehåller ingredienser som panthenol och glycerin som intensivt återfuktar och ger näring åt håret. Som ett resultat blir håret mjukare, smidigare och känns friskare.

Rengör fett hår med System Professional Shampoo

Om du lider av fett hår är det viktigt att använda ett schampo som rengör håret grundligt. System Professional Shampoo Balance är ett utmärkt val för detta ändamål. Detta schampo innehåller ingredienser som zinkpyrithion, som tar bort överflödigt talg i hårbotten och reglerar talgproduktionen. Detta gör att ditt hår håller sig fräscht och rent längre.

Tips för användning

Det är mycket enkelt att använda System Professional Shampoo. Blöt håret ordentligt och applicera en liten mängd schampo på händerna. Massera försiktigt in schampot i hårbotten och håret och låt det dra in en stund. Skölj sedan schampot väl med ljummet vatten och upprepa om så önskas.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.