fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Goldwell schampo

Goldwell Shampoo är ett schampo från märket Goldwell som finns exklusivt hos Salontotal.se. Det är utvecklat med de bästa ingredienserna för att göra ditt hår mjukt, starkt och friskt. Goldwell är ett välkänt varumärke inom den professionella hårvårdsbranschen. De erbjuder ett brett sortiment av schampon, balsam och behandlingar som är utformade för att möta olika hårtyper och behov. Upptäck själv kvaliteten på Goldwell Shampoo nu!

Sortering

Per sida
Goldwell
  • visa allt
  • visa mindre
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Goldwell Schampo typer

Vi har flera olika sorters Goldwell Shampoo i vårt sortiment på Salontotal.se. Vi vill gärna lista några av dem för dig:

 

Dualsenses

Goldwell Shampoo Dualsenses-serien är utformad för att tillgodose specifika hårbehov. Det finns flera underlinjer som var och en riktar sig till en specifik hårtyp eller ett specifikt problem. Till exempel:

  • Färg: Detta schampo är speciellt utformat för färgat hår och skyddar färgen från att blekna.
  • Rich Repair: Detta är ett intensivt återfuktande schampo som är utformat för att reparera torrt och skadat hår.
  • Ultra Volume: Detta schampo ger fint och slappt hår extra volym och textur.

Goldwell Hair Shampoo i solen

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo är en av de mer avancerade produkterna i Goldwells schamposortiment. Detta schampo är speciellt utformat för att behandla olika problem relaterade till skadat hår. Det innehåller ingredienser som ceramider, som har stärkande och skyddande egenskaper. Det innehåller även fyto-keratin och Golden Millet, som stärker och reparerar din hårbotten samtidigt som det återfuktar de torra delarna av håret.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.