fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Wella Professionals Invigo Color Brilliance

Ta hand om ditt färgade hår med Invigo Color Brilliance hårvård från Wella Professionals. Denna hårvård hjälper till att vårda ditt hår och hålla färgen vackert levande, så att du kan njuta av din vackra hårfärg under lång tid. Invigo Color Brilliance-serien har många olika produkter som riktar sig till både fint och tjockt hår.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Invigo Color Brilliance för färgat hår

Färgat hår behöver god vård för att reparera färgskador, men också för att hålla din färg vacker och livfull under lång tid. Wella Professionals Invigo Color Brilliance vårdar ditt hår och ser till att färgen förblir vacker under lång tid. Så att du kan njuta av ditt färgade hår till fullo. Invigo Color Brilliance-produkterna har utvecklats av Wella för olika hårtyper. Det finns olika masker och schampon för fint och tjockt hår.

Hur fungerar Wella Invigo Color Brilliance?

Invigo Color Brilliance-produkterna har en positiv effekt på ditt hårs hälsa och färg genom olika aktiva ingredienser. Detta beror på att produkterna innehåller Color Brilliance-blandningen som kapslar in och förseglar kopparpartiklarna i ditt färgade hår, så att de inte längre kan skada ditt hår. Citrus Caviar i denna blandning innehåller olika antioxidanter och vitaminer som håller håret friskt. Dessutom hjälper Histidine och Vitamin E till att kontrollera oxidationsprocessen för att skydda hårfärgen efter färgning.

Köp Wella Professionals Invigo Colour Brilliance

Wella Invigo Color Brilliance hårvårdsprodukter finns i alla storlekar att köpa hos Salontopper. Vi har den kompletta linjen för färgat hår i vårt sortiment. Schampon, balsam och hårmasker från Invigo Color Brilliance-produkterna kan användas exakt för fint eller för tjockt hår, och detta beskrivs i produktens titel. De andra produkterna är lämpliga för alla typer av färgat hår.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Booster: vill du ge extra glans och färgbriljans till ditt hår? Applicera då först denna glansspray i håret och vårda sedan ytterligare med ett Collor Brilliance balsam eller mask. Detta kommer att ge ditt hår en extra vacker glans!

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Leave-In Mousse: ge ditt hår lite extra vård samtidigt som du slätar ut och mjukgör det. Denna Color Brilliance-mousse innehåller antioxidanter som stärker håret.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balm: detta leave-in-balsam vårdar, mjukgör och skyddar ditt hår. En komplett behandling i 1 leave-in. Det gör håret smidigt utan att det känns fett och skyddar mot torrhet, värme och färgblekning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.