fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Wella Colortouch

Wella Colortouch är en halvpermanent hårfärg som är utformad för att ge håret en fyllig och livfull färg. Med Wella Colortouch håller hårfärgen i upp till 24 tvättar. Produkten skadar inte håret och ger en hälsosam, glänsande finish. Color Touch-serien innehåller ett brett utbud av färger och nyanser, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta färgen som passar ditt hår. Upptäck dessa olika färger och nyanser på Salontotal.se.

 

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Wella Professionals Color Touch färgning

Upplev vacker glans och livfullhet i håret med Wella Professionals Color Touch. Den består av en halvpermanent färgning och är ammoniakfri. Color Touch-serien omfattar följande linjer:

  • Color Touch är en halvpermanent hårfärg. Denna tillfälliga, ammoniakfria, demi-permanenta hårfärg är lämplig när du vill byta hårfärg regelbundet.
  • Color Touch Plus ger bättre täckning för grovt, grått hår och passar även om du ännu inte är redo för en permanent hårfärg.
  • Color Touch Relights fräschar upp blondor- och magmafärger/highlights. Den skapar en levande glans i håret.
  • Color Touch Special Mix är till för kreativa blandningar eller livfulla färgresultat.
  • Color Touch Sunlights ger ett lätt lyft i håret för solkysst hår. Passar även för att dölja de första tecknen på grått hår.

Fördelar med Wella Colortouch

Wella Colortouch ger flera fördelar jämfört med traditionell permanent hårfärgning. Först och främst är Wella Colortouch en halvpermanent formula. Det innebär att produkten inte tränger in lika djupt i håret som permanent hårfärgning gör. Som ett resultat av detta riktas mindre skador mot håret och håret förblir friskt glödande. En stor fördel är dessutom att Wella Colortouch-produkterna kan användas för att ljusa upp eller mörka håret.

Användning av produkterna

Att använda produkterna från sortimentet är mycket enkelt. Först och främst är det viktigt att håret har tvättats. Dessutom ska det vara torrt. Därefter kan du dela upp det jämnt med hårspännen. Förbered färgen enligt beskrivningen på förpackningen. Applicera färgen i håret, börja vid rötterna och arbeta nedåt. Se till att du sprider färgen jämnt så att den inte kladdar ut. Låt färgen arbeta in och skölj sedan noggrant. Använd det medföljande balsamet för att vårda håret.

Om Wella

Wella är ett stort och välkänt varumärke inom hårvård och hårfärgning. Företaget erbjuder olika produkter som schampo, balsam, hårfärger och stylingprodukter. Med mer än 100 års erfarenhet anses Wella vara ett pålitligt varumärke. Detta beror delvis på den goda kvaliteten på dess produkter.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.