fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Wella Koleston Perfect

Wella Koleston Perfect är en av de mest populära hårfärgsprodukterna i frisörvärlden. Linjen är känd för sina många livfulla färger. Från naturlig blond till intensivt rött och djupsvart är Wella Koleston Perfect lösningen. Produkten erbjuder en utmärkt hårfärgsprodukt som ger långvariga och livfulla färger. Upptäck Wella Koleston Perfect på Salontotal.se och njut av ditt vackert färgade hår.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

De olika nyanserna av Wella Koleston Perfect

Wella Koleston Perfect finns i flera olika nyanser. Det finns alltså mer än femitg speciella färger och nyanser. Hårfärgen ger ett rent balanserat färgresultat med naturligt djup och glans. Från rött till grått ger Wella Koleston Perfect rätt färgtäckning.

Användning av Wella Koleston Perfect

Först och främst är det viktigt att välja rätt färg. Detta beror delvis på din önskan och den nuvarande färgen på ditt hår. Därefter är det viktigt att förbereda håret för färgning. Tvätta och torka håret så att eventuell smuts avlägsnas. Du kan också välja att ge din hud extra skydd. Lägg en skyddande kräm på den omgivande huden och öronen så att huden skyddas och inte fläckar. Blanda färgerna med framkallningsmedlet och applicera färgen enligt instruktionerna. När färgen har trängt in kan den sköljas ur. Slutligen kan du välja att ytterligare behandla håret med krämer.

Om Wella

Wella är ett globalt känt varumärke för hårvård och styling. Företaget tillverkar högkvalitativa produkter som sträcker sig från hårfärgningar och stylingverktyg till schampo och balsam. Wella är känt för sin innovativa inställning till hårvård och samarbetar med professionella frisörer för att utveckla produkter som uppfyller kundernas behov. Varumärket har byggt upp ett starkt rykte för sin utmärkta kvalitet och hållbarhet. Wella ses av både yrkesverksamma och konsumenter som ett pålitligt varumärke. Oavsett om du letar efter en ny hårfärg eller vill vårda och styla ditt hår har Wella produkterna som uppfyller dina behov.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.