fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

CHI Aloe Vera

Lockigt hår och afrohår behöver stark hårvård och styling för att bli vackert och välformat. CHI Aloe Vera-serien är helt inriktad på detta. De rika produkterna med en blandning av Aloe Vera och Agave Nectar ger djup vård och återfuktning till håret. På så sätt får ditt hår de väsentliga nödvändigheterna för att se friskt och glänsande ut. Ingredienserna i CHI Aloe Vera ser till att varje lock definieras och att ditt lockmönster kommer fram vackert!

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris

CHI Aloe Vera hårvård och styling

För dina lockar finns CHI Aloe Vera hårvård och stylingprodukter. Denna serie från CHI har olika produkter för både vård och styling för att få ut det bästa av ditt hår. Erbjud håret extra vård med de rika formlerna med Aloe Vera och Agave Nectar. Detta gör att ditt hår blir superfuktigt, vilket är väldigt viktigt för hår med lockar eller mycket textur. Produkterna ger bättre definition till din lock och stylingprodukterna ser till att ditt hår blir optimalt stylat. Dessutom skapar produkterna ett skyddande lager på ditt hår som hjälper till att förebygga friss, frissighet och torrhet.

CHI Aloe Vera schampo

För lockigt hår vill du ha ett milt schampo så att näringsämnen och återfuktning behålls i håret. CHI Aloe Vera Shampoo rengör håret skonsamt för att bättre bevara dess naturliga balans. Schampot ger fortfarande en ren och fräsch känsla och tack vare sina aktiva ingredienser gör det omedelbart håret mjukare och mer lätthanterligt.

CHI Aloe Vera gel

För att forma dina lockar perfekt finns CHI Aloe Vera Gel. Denna gel med mjukt grepp skapar vacker definition i dina lockar. Den ger ett smidigt resultat som inte friserar eller fräser. Gelen hindrar håret från att bli hårt, men ger glansiga studsiga lockar!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.