fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

CHI Tea Tree Oil

CHI Tea Tree Oil är speciellt framtagen för att vårda ditt hår och din hårbotten. CHI är ett välkänt varumärke inom hårvårdsbranschen och erbjuder olika produkter för ett friskt och strålande hår. På Salontotal.se är vi därför helt förtjusta i CHI Tea Tree Oil, särskilt eftersom den finns tillgänglig i en fin hårmask, CHI Tea Tree Shampoo och balsam. Upptäck den själv nu!

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris

Vad CHI Tea Tree gör

CHI Tea Tree Oil extraheras från bladen av den australiensiska Tea Tree-växten. Oljan är känd för sina antibakteriella, antivirala och svampdödande egenskaper och används ofta i hud- och hårvårdsprodukter. CHI har använt dessa egenskaper för att utveckla en särskild produktlinje för hår- och hårbottenvård.

Fördelar CHI Tea Tree Oil

Produktlinjen CHI Tea Tree Oil erbjuder flera fördelar för ditt hår och din hårbotten. Oljan har till exempel en uppfriskande effekt och ger en behaglig känsla i hårbotten. Den har också en fuktgivande effekt som förhindrar att håret torkar ut. Regelbunden användning av Tea Tree Oil kan också hjälpa till att minska mjäll och kliande hårbotten.

Produkter Tea Tree CHI

CHI erbjuder flera Tea Tree Oil-produkter, alla speciellt utformade för att vårda ditt hår och din hårbotten. Dessa inkluderar shampoos, conditioners och en haarmasker. Dessa produkter innehåller alla Tea Tree Oil och ger optimal vård för ditt hår och din hårbotten.

Använd CHI Tea Tree Oil

För att få ut alla fördelar är det viktigt att använda produkterna på rätt sätt. Börja med att tvätta håret med CHI Tea Tree Shampoo och skölj det noggrant. Applicera sedan Tea Tree Oil Conditioner och låt det verka i några minuter innan du sköljer ur det. För extra vård kan du använda Tea Tree Oil Hair Mask en gång i veckan.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.